Zadrugarka u suzama nakon pitanja gledalaca!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.06.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina digla se u odnosu između Andrijane Radonjić i Sanje Stanković. Njihovo družene bila je i jedna od tema tokom prošle noći kada su bila pitanja gledalaca, a posle emisije, Sanja je plakala u dvorištu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Oko ove zadrugarke okupio se veliki broj stanara kako bi je utešio, govoreći Sanji da nema potrebe da se nervira zbog situacije koja je nastala. Takođe, Stankovićeva je ranije pre ovoga bila na ivic suza u toku pitanja gledalaca, a voditeljka Dušica Jakovljević zamolila je ovu ukućanku da sedne i da se smiri.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić

- Dođe mi da razlupam sve koliko sam besna! Stavi se u moju situaciju, ti bi mnogo gore reagovao. Ja ne mogu da skapiram da jedan ljudski mozak može to da kaže - rekla je Sanja Anđelu u suzama.

- Sanjči, ona prži tikvice, ti se sekiraš! Šta je tebi? Šta se sada vraćaš na to? Ljubavi, biće ti loše. Nemoj više to da radiš - tešila je Zorica Marković Sanju u dvorištu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković plače

U video-prilozima ispod ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u toku protekle noći. Podsetimo, Andrijana Radonjić govorila je kako zna veliku tajnu Sanje Stanković i da je spremna da je otkrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

07.06.2018 13:41

Ma, jel to ona Andrijana svetica, kakvom je napraviste? Od kako je sa Djericem, totalno se ubedacila!

Blanka

07.06.2018 16:41

To je ona Andrijana koja je glumila da je dobra, mirna, nevina, smerna i postena devojka. A sada je postala bahata i nerazumna. Bogati, ona je devojka jednog ekstra nepoznatog Djeksona. Znate li ko je on? Bolje da ne znate.