KIJA NOSI SLOBIN PRSTEN: Da li je ovo ZNAK DA SE NE RAZVODE?!

Autor:

Zadruga

28.06.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar potpisala je papire za razvod o čemu je Republika.rs prva pisala, a sada se očekuje da to učini i Slobodan Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Potpisala papire za razvod, ali i dalje nosi njegov prsten... Kija i Sloba

Međutim, da između njih i dalje postoje emocije svedoči i jedan detalj, a to je da je proteklih dana kada je Kristina posetila redakciju Srpskog telegrafa i Republika.rs na domalom prstu imala verenički prsten koji joj poklonio Sloba.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nosi Slobin prsten... Kija

Kritina je priznala da joj je bilo veoma teško kada je potpisala papire za razvod, kao i da od njega ništa nije tražila:

- Naravno da mi nije lako. Samo sam ustala danas i rekla da je to, to i da je dosta. Jednostavo, prisetila sam se svega ružnog što mi je uradio, otišla, potpisala i to je to. Da mi nije lako, nije uopšte. To je poslednje što sam želela. Prolaze mi kroz glavu svi trenuci koje smo proveli zajedno, šta ću dalje, teško je, ali izdržaću. Ništa mu nisam tražila, auto koji smo imali je moj tako da ostaje meni. Jesam ga kupila u braku, ali neće mi ga on ni tražiti, niti ću ja njemu što se tiče imovine i finansija. Dobio je drugi auto, neka ga služi u sreći i zdravlju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading