KIJA OTKRILA O ČEMU SE DOPISIVALA SA CECOM!

Autor:

Zadruga

25.07.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podržala je pobednicu "Zadruge " Kristinu Kiju Kockar, koja je otkrila da je sa folk divom još uvek u kontaktu!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

- Naravno da mi je drago! Prvenstveno što me je Ceca podržala dok sam bila u "Zadruzi". Pohvalila je i pesmu i spot. Kuckale smo se mi i eto, drago mi je. Samo oko pesme zaista, ništa drugo. Ja sam se zahvalila na podršci i haljini koju mi je poslala, dalje ne bih ništa otkrivala, ipak je to nešto privatno - poručila je Kija i dodala:

- Evo, još jednom joj se zahvaljujem na svemu, na podršci... Njoj ne mogu ni da govorim da joj želim puno uspeha, u to nema sumnje, ali Anastasiji želim. Mi smo sada konkurencija!

Kockareva je potom prokomentarisala i Anastasijinu novu pesmu.

 

Krenula...???✨

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 22, 2018 at 8:14am PDT

- Predobra je pesma i spot i sve je sa ukusom, pogotovo mi se sviđa što je sama napisala tekst i napravila je nešto potpuno drugačije. Ona je talenat, vokal još od malena smo to videli, nema sumnje da će napraviti nešto veliko", izjavila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading