Paklena četvorka na okupu: KIJI SE CRNO PIŠE?!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Lune Đogani Anabela Atijas važi za majku koja se kao lavica bori sa svoju decu ma šta ona učinila.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani i Anabela Atijas

Mogli smo je videti na delu kada je njena ćerka stupila u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem u rijalitiju "Zadruga" i pored toga što je na sve načina pokušala da opravda postupak njene mezimice, ona se u par navrata ostrvila i na pevačevu ženu Kristinu Kiju Kockar koja je takođe bila učesnica ovog programa, te komentarisala njen moral.

Glavna okosnica njene priče bio je Osman Karić koji ju je podržao tako što je tvrdio da je bivša stjuardesa imala seks sa njegovim sinom Stefanom u trenutku kada je kao prevarena žena još uvek u braku bila u vezi sa Crnogorcem Andrijom Lazoviće.

A, da Karić senior još uvek stoji iza svojih reči i pruža podršku Anabeli i Luni govori slika na pevačicinom Instagramu na kojoj  on i njegova žena uživaju sa Atijasovom i Đoganijevom.

Anabela je u opisu slike napisala:

- Istina je govor mržnje za one koji žive u laži. Gospodin Osman Karić i gospođa Kristina Karić uvek uz našu porodicu - predpostavlja se da su ove reči upućene Kristini, a da li će nakon ovoga uslediti direktini napad na nju ostaje nam da vidimo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
ugo

07.08.2018 11:12

Eto ga jos jedan dokaz da je Anabela stajala iza govora ovog Karica! Koje su nove lazi smislili !? Uskoro gledamo!

Odgovori 53 11
Djordje

09.08.2018 16:38

@ugo - Evo danas nove lazi iz Kuhinje Karic uz pomoc Gagija i ZlAnabele. Clanak o jahti.

Odgovori 16 4
Nickname

07.08.2018 13:41

Toliko se Kija potresla zbog ovoga ... ccc ... uostalom, sta reci o coveku koji ljubavni zivot svog sina komentarise po drustvenim mrezama (i to u stihovima) ?!?!?

Odgovori 43 5
Mileta

07.08.2018 22:34

O kojoj to istini Anabela govori? O onoj kad je nerodjenom detetu oduzela oca i svim snagama se trudila da izblati tu zenu pred porodjajem i godinama kasnije? Ili o istini kad je sva izbezumljena uletela u Zadrugu, umesala se u razgovor dvoje supruznika, drsko izjavila da je dosla tu da pozdravi zeta i po istom scenariju ulozila sva moguca sredstva da blati zakonitu suprugu svog ozenjenog "zeta"?

Odgovori 34 4