MIKI JE NEKADA BIO U SASVIM DRUGOM FAZONU: Sada se zbog toga drži za glavu!

Autor:

Zadruga

25.08.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najredovnijih, ali i najvoljenijih rijaliti učesnika Miki Đuričić počeo je da bude jako aktivan na društvenoj mreži Instagram!

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

On redovno sa svojim pratiocima deli najzanimljivije trenutke iz svog života, a neretko objavljuje i fotografije i sa svojim ljubimcem, Žutom, koja je bila omiljena stanarka Bele kuće mnogim zadrugarima.

Ovoga puta Đuričić se prisetio kako je izgledao pre 24 godine. Stil devedesetih je sveprisutan na ovoj fotografiji iz 1994. godine, a Miki na njoj nosi duks upasan u farmerke.

- Auuu blama. 1994. duks na zakopčavanje upasan u farmerke. Je*em li ti, Miki, lebac - napisao je bivši zadrugar u opisu ove fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuu blama 1994 duks na zakopcavanje upasan u farmerke jebem li ti miki lebac ...

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on Aug 24, 2018 at 12:18pm PDT

Nema sumnje da se pčelar iz Kupinova postideo zbog ovakvog načina oblačenja, ali njegovi pratioci su ovo dočekali sa oduševljenjem jer ih je njegova objava nasmejala do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading