SVAĐA U KARANTINU! Mini dobacivala zadrugarka: GDE SI PROSTITUTKO?!

Autor:

Zadruga

05.09.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadruga 2" još nije ni počela, a skandali i svađe već su započele među budućim stanovnicima luksuznog kompleksa u Šimanovcima. Prva na meti bila je bivša učesnica prve sezone "Zadruge", Mina Vrbaški kojoj je jedna od budućih cimerki uputila najgore uvrede čim je stigla u karantin.

Naime, izgleda da između Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški odranije postoji neki sukob s obzirom na to da čim je nekadašnja učesnica "Parova" stigla u karantin sa suprugom Davidom Dragojevićem, počela je s dobacivanjem:

- Gde si, prostitutko? - pitala je Subotićeva Minu koja nije odgovorila na pitanje.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Već prave probleme... Aleksandra Subotić i David Dragojević

Vrbaški je, vidno osramoćena prošla pored Aleksandre i Davida i pognula glavu, verovatno postiđena zbog činjenice da je tu bio i njen dečko koji ju je dopratio i sve čuo. Međutim, kako Mina nije baš poznata kao neko ko ostaje dužan, verovatno će se sa Subotićevom obračunati kada se u "Zadruzi 2" upale kamere. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Zakrčili saobraćaj... Aleksandra i David

Aleksandra i David prilikom dolaska ponašali su se kao najveće zvezde što su i naglasili, pa su svojim automobilom zakrčili saobraćaj, a potom se ljubili pred okupljenim novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

06.09.2018 10:57

Vecina lici i ponasa se kao titutka.

Odgovori 10 0