NAPRAVILI SLAVLJE, PA POŠLI U ZADRUGU 2: Aleksandra i David stižu u karantin!

Autor:

Zadruga

05.09.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić i njen verenik David Dragojević uputili su se u karantin u kom će provesti vreme do sutrašnjeg ulaska u "Zadrugu 2".

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Proslavili njegov rođendan, pa ušli u karantnin... Aleksandra i David

Međutim, pre ulaska, njih dvoje su imali dobar razlog da naprave slavlje s obzirom na to da je Davidu danas rođendan. Aleksandra se potrudila da pred sam ulazak u rijaliti, organizuje malo rođendansko slavlje za verenika.

- Hvala svima, hvala na podršci, hvala na svemu. Hvala što ste se potrudili za moj rođendan, šta da kažem nego najbolji ste - napisao je David na svom profilu na instagramu.

A kako je sama priznala Aleksandra, njeni fanovi su joj pomogli da organizuje proslavu Davidu baš pred odlazak u karantin:

- Hvala ovim predivnim ženama na tome što sam uz njihovu pomoć, uspela da organizujem rođendan mom voljenom mužu Davidu. 

 

Go to Zadruga ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Sep 5, 2018 at 2:29am PDT

Aleksandra i on stigli su u karantin gde pojedini budući učesnici "Zadruge 2" borave od juče, a od sutra će svi biti stanari impozantne vile u Šimanovcima. Subotićeva se oprostila od ćerke Magdalene koju je dobila u vanbračnoj vezi sa Aleksandrom Čabarkapom i na devet meseci ušla u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading