NA OVIM KUPALIŠTIMA SAMO ULAZ KOŠTA 1.890 DINARA A NAPLAĆUJU SE I PEŠKIRI! Evo koliko će vas koštati odlazak na bazen ovog leta

Autor:

Razonoda

19.06.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani tokom tropskih letnjih dana mogu da se rashlade na Adi Ciganliji jer je juče i zvanično počela sezona.

NA OVIM KUPALIŠTIMA SAMO ULAZ KOŠTA 1.890 DINARA A NAPLAĆUJU SE I PEŠKIRI! Evo koliko će vas koštati odlazak na bazen ovog leta

Foto: Jedinstvena Srbija

Iako su gradski bazeni popularna mesta za letnje rashlađivanje, poslednjih godina, a naročito nakon korone, bazeni i akva-parkovi van gradske vreve, na periferiji, u varošicama i selima takođe su popularni, gde građani odlaze da potraže spas od užarenog asfalta.

Beograđani tokom tropskih letnjih dana mogu da se rashlade na Adi Ciganliji jer je 18. juna počela sezona. 

Neki prestonički bazeni letnju sezonu otvorili su sredinom meseca, dok će ostali početi sa radom najkasnije do 1. jula. Ulaznice na čak devet prestoničkih bazena su besplatne za sve građane uglavnom do 12 sati, a nakon toga ulaznica košta do 600 dinara za odrasle odnosno 300 dinara za decu.

Foto: Republika

 

Cene ulaznica na ostalim gradskim kupalištima 

Na bazenu u Čačku i Subotici odrasli ulaz plaćaju 250 dinara. Deca u Subotici ulaznicu plaćaju od 150 dinara, dok je recimo u Nišu dečja ulaznica do sedam godina 100 dinara, a za stariju i penzionere samo 150 dinara.

Besplatan ulaz na devet prestoničkih bazena

Sportski centar Voždovac
Sportski centar "Olimp"
Sportski centar "Tašmajdan"
Sportsko-rekreativno-poslovni centar "25. maj - Milan Gale Muškatirović"
Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije
Sportsko rekreativni centar "11 april" sportski centar Novi Beograd
Sportsko kulturni centar Obrenovac
Sportski Centar "Ljubomir Ivanović Gedža" Mladenovac
Sportsko-rekreativni centar „Kolubara" Lazarevac

Novosađani koji žele na bazen Spens za dnevnu ulaznicu treba da iskeširaju 350 dinara, dok je za decu do 12 godina 150 dinara.

Kragujevčani ovog leta ulaz na gradski bazen treba da plate 400 dinara, dok će za učenike osnovnih i srednjih škola iznositi 300 dinara uz đačku knjižicu na uvid.

Nadomak Novog Sada, na 120 kilometara od Beograda, nalaze se bazeni "Petrolend", na teritoriji opštine Bački Petrovac, gde karta za decu košta od 950 do 1.190 dinara, dok je za odrasle od 1.490 do 1.890 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading