FARMACEUTSKI GIGANT PONOVO U PLAMENU! Buknuo požar u postrojenju poznate kompanije!

Autor:

Svet

18.06.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je izazvala zabrinutost među stanovnicima mesta u kojem se nalazi ovo postrojenje

FARMACEUTSKI GIGANT PONOVO U PLAMENU! Buknuo požar u postrojenju poznate kompanije!

Foto: Youtube/Printscreen/DAILY GLOBAL

Danas popodne, zgrada danskog farmaceutskog giganta Novo Nordisk u Bagsvardu nedaleko od Kopenhagena je zahvaćena požarom.

Portparol kompanije je potvrdio da je požar izbio na krovu poslovne zgrade koju je kompanija iznajmila, naglašavajući da zgrada nije sedište kompanije.

Vatrogasna brigada i policija su odmah reagovali i uspeli da stave vatru pod kontrolu. Lokalna policija je takođe potvrdila da je odgovorila na poziv zbog požara u Bagsvardu, koji se nalazi oko 13 kilometara severoistočno od centra Kopenhagena.

Bez povređenih i veće materijalne štete

Srećom, u saopštenju se navodi da nema povređenih osoba i da je materijalna šteta minimalna. Ovakav brz i efikasan odgovor vatrogasne brigade i policije je doprineo tome da se požar nije proširio i da je situacija stavljena pod kontrolu.

Reakcija javnosti i kompanije

Ova vest je izazvala zabrinutost među stanovnicima i poslovnim partnerima Novo Nordiska, ali i širu pažnju javnosti.

Kompanija će verovatno uskoro izdati zvanično saopštenje o incidentu, kako bi umirila javnost i njihove partnere, i kako bi ih obavestila o eventualnim posledicama požara na poslovanje kompanije.

Utvrđivanje uzroka požara

Nakon što je požar stavljena pod kontrolu, istražitelji će započeti istragu kako bi utvrdili uzrok požara.

Podsetimo, postrojenje kompanije je već gorelo pre tri nedelje i to baš u Kopenhagenu.

Ovakvi incidenti često izazivaju pažnju javnosti, posebno kada su u pitanju velike kompanije poput Novo Nordiska. Utvrđivanje uzroka požara će biti od velikog značaja kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

S obzirom na brzu reakciju nadležnih službi i minimalnu materijalnu štetu, može se zaključiti da je situacija sa požarom u zgradi Novo Nordiska u Bagsvardu brzo stavljena pod kontrolu.

Ostaje da se vidi kako će kompanija reagovati na ovaj incident i da li će preduzeti dodatne mere kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading