NAJVEĆI HEROJ DANAS! Video je da se ŽENA DAVI, pa se bacio u bujicu! JEDVA JE SAVLADAO STIHIJU, umalo da i sam ne strada!(VIDEO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srki je heroj", vikao je kolega na sav glas!

NAJVEĆI HEROJ DANAS! Video je da se ŽENA DAVI, pa se bacio u bujicu! JEDVA JE SAVLADAO STIHIJU, umalo da i sam ne strada!(VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/192

Beograd je sinoć i jutros bio centar nezapamćene oluje koja je izazvala dramatične scene i herojske podvige.

Vetar, obilna kiša, munje i gromovi preplavili su prestonicu Srbije, uspavljujući je svojom snagom, da bi je potom probudili uz haos na ulicama. Ljudi su trčali da spasu svoje domove, vozila i živote, dok je jedan radnik JKP "Gradska čistoća" postao heroj.

Na snimku koji je objavljen na sajtu 192.rs vidi se kako je žena pokušala da pronađe rešetku u bujici da bi pustila vodu da isteče, ali je navodno počela da se davi. Tada je radnik "Gradske čistoće", poznat kao Srki, brzim korakom krenuo da je spase. "Idi, idi, brate, tamo, poplaviće je, trči, brate, trči, žena se davi", reči su koje su pratile ovaj herojski čin.

 

 


Svaki sekund snimka dočarava dramu koja se odvijala na ulicama glavnog grada. "Srki heroj, brate", rekao je kolega, dok je Srki postao simbol hrabrosti i brzog reagovanja u vanrednim situacijama.

Oluja je izazvala haos i paniku među građanima, a delovi grada, poput Petlovog brda, bili su posebno pogođeni. Slike i snimci poplavljenih ulica, vozila i domova svedoče o razmerama prirodne katastrofe koja je pogodila Beograd.

Nezapamćena oluja ostavila je dubok trag u srcima Beograđana, ali je takođe pokazala i snagu solidarnosti i herojstva među njima. Srki je postao simbol hrabrosti i brze reakcije u vanrednim situacijama, dok će se slike poplavljenih ulica dugo prepričavati kao svedočanstvo o neverovatnoj snazi prirode i ljudskoj hrabrosti.

 

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading