VIDEĆE MIONA KO SAM I KAKAV SAM: Ša zapretio nakon SKANDALA sa pevačicom, ona ga SPUSTILA NA ZEMLJU!

Autor:

Zadruga

04.07.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nije imao mira tokom cele emisije "Pitanja gledalaca"!

VIDEĆE MIONA KO SAM I KAKAV SAM: Ša zapretio nakon SKANDALA sa pevačicom, ona ga SPUSTILA NA ZEMLJU!

Foto: Printskrin

Čak je i publika rijalitija "Elita" pokušala da osvesti Nenada Aleksića Ša sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje vezano za Mionu Jovanović, nakon čega je ona ponizirala svog partnera.

- Kad ćeš da se osvestiš i da shvatiš da Miona ne zaslužuje tvoju pažnju? - glasilo je pitanje.

- Milane, ja znam da sam nekad i težak, ali sam iskren. Ne mogu da vidim da li me je izdala dok sam ovde, ali ako osetim da mi je radila iza leđa, možemo da raskrstimo. Vremenom će Miona videti ko sam i kakav sam, ali ako ona ne vidi, šta da radim. Ako je sedela u hotelu i uživala u piletini i da me ostavi, ja ću vratiti sam sebe. Ja ću uvek biti Ša. Uveriće se s kim je u vezi - kazao je Ša.

- Praviš od sebe totalnu budalu. Govoriš da ćeš da vratiš sebe sebi, kao da nisi sav svoj. Ja njega ne gledam kroz zanimanje, jer on stalno pokušava da istakne svoje zanimanje kroz naš odnos - kazala je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša

Inače, tokom noći je doživeo slom u Rajskom vrtu kad je shvatio koliko je ona ravnodušna.

- Ispada kao da na silu nešto radiš. Je l' si svesna da su ti sada svi rekli?! Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni. Nikako nisi fer. Od mene si najgoreg napravila, da li si toga svesna?! - kazao je Ša.

- Molim te, samo se malo smiri. Ja od početka se isto ponašam. Ti si sad ovim pokazao da nemaš poštovanja prema meni. Očigledno je da sumnjaš u mene - kazala je Miona.

- Kako da imam poverenja, hajde mi samo reci?! Pitala si Stanislava s kim će ići na more, što to sad tebe zanima?! Devojko, sa mnom si, kako te samo nije sramota da mi sve ovo radiš? Ne mogu da podnesem sve ovo - kazao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading