"Vreme je da deca Dobanovaca ne budu deca drugog reda"

Autor: Republika

Vesti

25.03.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom završetka sportske sale u okviru OŠ Stevan Sremac, 24. marta u Dobanovcima, predgrađu Beograda, organizovano je potpisivanje peticije. Peticiju je organizovala GG "Dobanovci- moje mesto" razočarana višegodišnjim najavama, obećanjima i odlaganjima.

RepublikaFoto: Promo foto
Na ovom mestu juče je potpisivana peticija

Sportska sala je posle 15 godina čekanja počela da se radi 2011 godine i do danas je ostala na temljima i spoljnim zidovima. Generacije dece su izašle iz škole, a da nisu potrčale po parketu sale.

Kako navode  jedni od organizatora R.D. i N.C. vreme je da mesto  poput Dobanovaca dobije ono sto mu pripada. Vreme je da deca Dobanovaca ne budu deca drugog reda.

RepublikaFoto: Promo foto
Dobanovčani

Veliki odziv Dobanovčana ulepšao je sunčano nedeljno jutro. Preko 1000 Dobanovčana potisalo je peticiju, a najlepši momenti su bili roditelji sa decom koja još idu u vrtić koji su u velikom broju dolazili.

RepublikaFoto: Promo foto
Građani potpisivali peticiju

Posle januarskog  problema sa grejanjem u vrtiću "Patuljak" ovo je druga peticija koju organizuje ova GG sa ciljem da ukaže na probleme Dobanovaca i alarmira izvršne organe u Opstini Surčin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading