STANIJA SE POMIRILA SA OŽENJENIM VERENIKOM: Isplivali dokazi, par ponovo ZAJEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta odlučila da mu pruži novu šansu.

STANIJA SE POMIRILA SA OŽENJENIM VERENIKOM: Isplivali dokazi, par ponovo ZAJEDNO! (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević ponovo je u žiži javnosti, zbog veze sa oženjenim Asminom Durdžićem, čija se supruga trenutno nalazi u Eliti.

Starleta je nedavno izjavila kako je stavila tačku na taj odnos, jer je uhvatila Asmina u laži, a mnogi su posumnjali da je sve samo predstava za javnost, kako bi se Stanija "oprala" od titule otimačice muževa.

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Stanija i Asmin

Dok su ljudi polemisali, jedan potez Asmina i Stanije bacio je sve u rebus, zbog čega su spekulisali o njihovom pomirenju, a izgleda da je sad isplivao pravi dokaz.

Naime, Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio sliku sa terase, koja gleda na more i uz to stavio tri emotikona crvenog srca, a tu se vidi i dugačka ženska kosa, po svemu sudeći Stanijina.

Ona je danas takođe objavila fotografije u kupaćim kostimima, po kojima su svi zaključili da ona više ne boravi u Kini, kao što je rekla i da se izgleda vratila u Ameriku. 

Stanija još nije zvanično rekla da je Asminu pružila novu šansu i da su ponovo u ljubavi, ali njeni fanovi zbog objava koje imaju na društvenim mrežama smatraju da je par obnovio romansu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija i Asmin Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Realno

14.09.2023 20:56

Sa ozenjenim verenikom, hahaha...Papir stvarno trpi sve