Sandra Rešić imala AFERU sa OŽENJENIM, umešana i poznata PEVAČICA: Otkrivena ŠOKANTNA istina, došli smo u posed PREPISKE koju je zadrugarka slala! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

05.03.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić imala je žestoku aferu sa oženjenim momkom!

Sandra Rešić imala AFERU sa OŽENJENIM, umešana i poznata PEVAČICA: Otkrivena ŠOKANTNA istina, došli smo u posed PREPISKE koju je zadrugarka slala! (VIDEO)

Foto: printscreen

Pevačica Sandra Rešić važi za jednu od uglednijih devojaka i zadrugarki, ali je sada isplivalo na videlo sve o njenoj burnoj prošlosti, koja će definitivno šokirati javnost. Naime, bivša zadrugarka Jelena Batos odlučila je da obelodani njenu aferu sa oženjenim momkom, pa je tom prilikom otkrila sve na Insatagramu. 

Naime, Jelena je prvo objavila prepisku, na kojoj se navodno Sandra dopisuje sa oženjenim pevačem, kom je odlučila da sakrije za sada identitet. 

Republika

Foto: Instagram.com

Prepiska Sandre Rešić i oženjenog pevača

Međutim, to nije sve, Jelena je nastavila sa raskrinkavanjem, te je objavila i video u kom je mogao da se čuje Sandrin glas koji govori o muškarcu sa kojim je imala aferu, a potom je Jelena imala jasnu poruku za zadrugarku. 

- Od sada ti više nemaš kontakta sa njim, od danas se samo ja bavim sa njim, čula sam se sa A. M. pevačicom, a on je od mene sada naj*bao. Ali polako, vidimo se na sudu, ako te bude pitao nešto večeras, ti kaži da nećeš da se mešaš i zaboravi moje ime. Gotovo! - rekla je Sandra na snimku, a onda je Batos imala jasnu poruku za nju:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

- Radi se o tome da me je čovek konstaktirao sa dokazima da je Sandra Rešić bila ljubavnica ne jednom, nego više puta u dužem periodu! Znači ništa nije kao u klipu što je rekla da je neko sedeo sto pored itd, itd... Ta svirka jeste spomenuta, ali samo u kontekstu da je taj čovek bio tu sa njima. I ima tu još dosta toga, ali budala ja umesto da lepo prosledim to sve novinarima, ja je lepo drugarski upozorila i pomogla joj da bi ona mene onako predstavila i kao ima traume od mog polako na stolu. E sada, lepo koji god novinar želi da mu prosledim tog čoveka slobodno neka mi se jaki. Ona uzela da pametuje ljudima, o varanju, o prijateljstvu i zabranjenim substancama, došao je red i da Sandra Rešić takozvana čistalčica Bele kuće bude spuštena na zemlju! - napisala je Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading