MONSTRUOZNO PONAŠANJE TRUDNE ANELI LEDI KRV U ŽILAMA: Nacija ZGROŽENA ovim snimkom, otkriveno PRAVO LICE starlete!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napravila je jeziv potez!

MONSTRUOZNO PONAŠANJE TRUDNE ANELI LEDI KRV U ŽILAMA: Nacija ZGROŽENA ovim snimkom, otkriveno PRAVO LICE starlete!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnjeg sastanka, došlo je do žestokog okršaja između dve trudnice Milice Veličković i Aneli Ahmić.

Naime, Ahmićeva je sada počela da mafija po rijalitiju i da preti Borislavu Terziću Terzi koji je stao u zaštitu svoje trudne devojke. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 

- Evo da vidite kako me trudnica vređa, govori šta će da mi rade po Romaniji - rekao je Terza, a Aneli se odmah ubacila u ulogu žrtve: 

- Oni mene prvu provociraju sve vreme, ja ne znam šta imaju protiv moje trudnoće. Trico mani me se, ne nerviraj me sad! - odbrusila je Aneli Ahmić.

- Ajde, bre, ćuti tamo, bila si u trojci sa sestrom, treba da te bude sramota - umešala se Milica.

- Boli tebe du*e šta ću ja da radim, ti koja spavaš sa sestrom i tatom. Ti si jedna bezobraznica koja me stalno provocira, hoće klipove sa mnom - kazala je Aneli.

Ajde ti, bre, beži tamo za Sarajevo - nastavio je Terza.

- Dobićeš vaspitnu od mene za svaku reč koju si izgovorio za mene - zapretila mu je Ahmićeva.

Na društvenim mrežama se potreglo pitanje da li će Aneli biti kažnejna zbog ovog poteza!
 

Foto: TV Pink/printscreen, Pixabay.com

Aneli Ahmić i Nenad Aleksić Ša

 

Aneli Ahmić bila je u tajnoj vezi s Nenadom Aleksićem Ša i dolazila u iznajmljen stan u Beogradu, gde su provodili zajedničko vreme. Kontroverzna starleta, koja je obeležila "Elitu 7" ljubavnom romansom s Markom Janjuševićem Janjušem, krije mračnu tajnu kako je upoznala repera i šta je radila u periodu kada su se ludo zabavili pre tri godine u jednom apartmanu u Beogradu.

- Aneli je tražila način da dođe do javnosti i postane starleta. Ona se divila Staniji pre nego što se desilo ovo s Asminom Durdžićem. Gledala je njen Instagram profil i maštala o tome da i ona jednog dana bude dobra riba, da bude poznata i da je prati mnogo ljudi na društvenim mrežama. Znala je da je jedini način da dospe u javnost rijaliti-program, poznat dečko i neka afera. Kako nema talenat za pevanje, jedina opcija je bila da postane starleta: "Biću bolja i od Stanije i od Tamare Đurić kada javnost bude saznala za mene. Neće mi biti ravne. Još neka estetska korekcija i ja sam bomba", ponavljala je ona vrlo često. Smejale smo joj se jer nam epitet starlete nikako nije išao uz nju - počinje njena prijateljica, koja je dobro obaveštena o svemu što se dešavalo u privatnom životu starlete.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
De

18.06.2024 21:55

Bre kad Milica i Terza vredjaju nju bez razloga to nije monstrozno I ne treba im dopustit da je vredjaju i matletiraju Milica starleta dragodajka nikako ne moze da se pomiri sa istinom da je zbog Aneli izgubila Jaska sa kojim je imala sex napolju pa se napadanjem osvecuje Aneli

Auuu

18.06.2024 22:02

brate koja laz o Aneli. Za dobrim konje prasina se dize. Nije vazno sta za nju kazu nego ko kaze .. Nego da Milica nije zaboravila sta je radila napolju i da je ima vise njih za jednu noc Ko o cemu lakomoralni o postenju