"Od zla roda ne treba ni poroda": Konačno se oglasila Anelina majka povodom njene odluke da PREKINE TRUDNOĆU, pa pomenula i MAJU!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkinoj majci pripala muka od Janjuševog plakanja i kuknjave, pa ga postavila na mesto.

"Od zla roda ne treba ni poroda": Konačno se oglasila Anelina majka povodom njene odluke da PREKINE TRUDNOĆU, pa pomenula i MAJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Današnja vest o trudnoj učesnici "Elite" Aneli Ahmić, koja je obavestila svog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša da će prekinuti trudnoću, izazvala je veliku pažnju javnosti.

Ova odluka je naišla na burnu reakciju oca njenog nerođenog deteta, koji je doživeo nervni slom, što je navelo Anelinu majku Jasminu da ironično prokomentariše celu situaciju.

Republika

Foto: Printskirn

Marko Janjušević Janjuš izazvao nesuđenu taštu na reakciju

Anelina majka Jasmina Ahmić nije oklevala da iznese svoje mišljenje o Janjuševim reakcijama nakon Aneline odluke.

Sarkastično je prokomentarisala Janjuševu burnu reakciju, ističući njegovo lomljenje stvari, plakanje i kuknjavu. Osim toga, Jasmina je dodatno začinila priču spominjanjem oca Maje Marinković Radomira Takija Marinkovića i situacije koja se dogodila u prošlosti kada je i njegova ćerka bila primorana da prekine trudnoću zbog Janjuševog neprihvatanja novonastale situacije.

- Jako mi ga je žao što plače, baš mi nešto muka! Mogao bi mu Taki dovesti Lea (Majinog psa), da se teši lakše. A inače, ima ona "od zla roda ne treba ni poroda". Amin - rekla je za Pink.rs Jasmina koja se dugo suzdržavala da javno iznosi svoj stav prema ćerkinoj trudnoći u rijalitiju.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić se oglasila nakon ćerkine konačne odluke da abortira


Ova izjava Jasmine Ahmić dodatno je rasplamsala interesovanje javnosti za celu priču, ističući emotivnu dramu koja se odigrava između Aneli, Janjuša i njihovih porodica.

Događaji koji su se odigrali između Aneli i Janjuša unutar "Elite" privukli su pažnju mnogih, posebno pojačava tenziju kada se oglasi neko od njihovih bližnjih. 

Anelina odluka da prekine trudnoću, zajedno sa burnom reakcijom Janjuša i ironičnim komentarima njene majke, dodatno su uneli nemir u već napetu atmosferu rijalitija. Sve oči su uprte u dalji razvoj događaja i ishod ove emotivne drame koja se odigrava u "Elite".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

19.06.2024 03:26

Zla baba! Zle cerke! Sad im neko drugi kriv sto im se sestra i cerka ..be na TV-u. Klosarke. Ova Anela nebi nikad Maju odbranila kao Maja nju. Kakav nesoj od ljudi. Strasno! Zasto Majinog kera. Imaju oni valjda nekoga ko ima kerove pa nek se slikaju svi zajedno. Kakva zla baba!

Melanija

19.06.2024 08:04

Što iskreno ne kažete da nećete Unuče sa Janjušem jer je Srbin. Nego još u stilu srebreničke deklaracije optužujute ceo srpski rod i priželjkuje mu istrebljenje. Molim Vas za objavu komentara jer Jasmina ne samo da želi ubistvo nerođeno deteta već želi da od: "Zla roda (čitaj Srba) ne bude poroda"...