STANISLAV DOHVATIO ORUŽJE U ELITI! Odmah zaustavljeno SLAVLJE na Pinku (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispunjeni tradicionalni običaji u rijalitiju!

STANISLAV DOHVATIO ORUŽJE U ELITI! Odmah zaustavljeno SLAVLJE na Pinku (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" započelo je veliko slavlje povodom venčanja bivših partnera Stanislava Krofaka i Mione Jovanović. Bivši rijaliti učesnik, voditelj i šoumen Bora Santana je na trenutak zaustavio veselje kako bi se ispoštovali tradicionalni običaji. Naime, mladoženja je preuzeo ulogu i odlučio da ispuni običaj gađanja jabuke lukom i strelom.

Iako mu nije pošlo za rukom prva dva puta, treći pokušaj mu se isplatio, te je uspeo da pogodi jabuku. Ovaj neobičan običaj je izazvao gromoglasan aplauz među prisutnima, a slavlje je nastavljeno u dobrom raspoloženju, i to uz kolo.

Inače, kako je kamera zabeležila, Nenad Aleksić Ša, mladin dečko, nije krio koliko mu je neprijatno na današnji dan, te je sve vreme na licu "nosio" kiseli osmeh, a mnogi su primetili i da je bled kao krpa. Podsećanja radi, on je izabrao da Mioni bude kum na venčanju, što je mnoge gledaoce šokiralo.

On je u jednom trenutku najavio da će se tokom ceremonije dočepati alkoholnog pića, te u pripitom stanju napraviti karambol na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša u hotelu Elita 7

Ne mogu ja ovo, mene je blam. Kad popijem, biće haos - rekao je Ša, dok je Mioni u hotelu poželeo joj sreću pre stupanja na "ludi kamen" poručivši joj da jedva čeka da se razvede:

Kumo moja najdraža! Želim ti da ovaj dan provedeš kako dolikuje. Želim ti da se lepo udaš, ali još brže razvedeš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ceca

30.06.2024 11:24

Stanislav I Miona nisu trebali nikad da se radtanu . Divan Čovek odsrčan I pametan Ša kao da ima 22 Godina za ostao u Razvoju