(FOTO) ON JE LIKVIDIRAN U FUTOGU: Ubijen Zafir, bivši zet Kosmajca koga su povezivali sa Katarinom Živković?!

Autor: Republika

Hronika

26.12.2018

18:35 >> 18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici cara Lazara u centru Futoga kasno popodne, u "golfu 6", pronađen je mrtav muškarac. Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći izašla je na teren po pozivu u 16.45 i po dolasku na mesto pucnjave mogla je samo da konstatuje smrt. Nezvanično, ubijen je Đorđe Zafirović zvani Zafir (37), bivši zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca. Na njega je pucano iz automatskog oružja kroz vozačev prozor, a prema rečima ocevidaca, ubica i saučesnik imali su fantomke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubijeni Đorđe Zafirović

Pola sata posle pucnjave u naselju Kamenjar zapaljen je automobil, kojim su ubice, najverovatnije, pobegle nakon ubistva.

Policija je blokirala ulaz u grad iz pravca Futoga, nalazi se na mestu zločina i uviđaj je u toku.


Da podsetimo, pre nešto više od mesec dana mediji su pisali da je nastradali započeo vezu sa pevačicom Katarinom Živković. Takođe, Zafirović je dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Radeta Rakonjca, nekadašnjeg telohranitelja Željka Ražnatovića Arkana i prijatelja Luke Bojovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading