"Niš ekspres" ponovo u centru stravične nesreće: U decembru sudar sa vozom, sada nova tragedija

Autor: Republika

Hronika

30.04.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tešku saobraćajnu nesreću koja se dogodila jutros oko 7 časova na putu Prokuplje-Kuršumlija, izazvao je vozač autobusa "Niš ekspres" koji je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom tutinskih registraskih oznaka.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nesreća kod Donjeg Međurova

Ovo je, u kratkom vremenskom roku, već druga nesreća u kojoj su učestvovala vozila ovog autoprevoznika. Podsetimo, 21. decembra prošle godine, autobus "Niš ekspresa" se, prevozeći putnike, sudario sa vozom kod Donjeg Međurova. U toj nesreći život je izgubilo sedmoro ljudi, a više od 29 povređeno. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Sudar autobusa "Niš ekspresa" i voza 
RepublikaFoto: facebook.com/nikola dojčinović

Vozač "Nišekspresa" pretiče preko pune linije

U međuvremenu je isplivao i snimak u kome vozač autobusa "Niš ekspresa" bahato pretiče kolonu vozila preko pune linije! Jedan od najgrubljih saobraćajnih prekršaja bio je kada je vozač "Niš-ekspresa“ snimljen kako 11. avgusta pretiče kamion preko duple pune linije na Ibarskoj magistrali.

Da podsetimo, jedan od vozača automobila načinio je 11. avgusta oko 5.20 časova mobilnim telefonom video snimak "Niš eskpresovog" autobusa koji, uprkos duploj punoj liniji, pretiče vozila na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Rušanj, i to na mestu na kojem su krajem jula poginula dvojica mladića.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading