Sin iz Beča došao da sahrani Raju! Komšije tvrde: Sve će prodati, to je najbolja zemlja u Jabukovcu

Autor: M. Ž. L.

Hronika

13.08.2019

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana (53) biće sahranjeni u četvrtak na seoskom groblju u Jabukovcu. Svirepo ubijenu porodicu sahraniće Rajin sin, koji živi i radi u Austriji, a koji je već duže vreme bio u svađi sa ocem.

Foto: Privatna arhiva
Raja Kazimirović

- Sina sam mu prvi put video u subotu. Mislim da će sve prodati, a to je najbolja zemlja u Jabukovcu. Ko zna, možda su ih zbog te zemlje i pobili - prokomentarisao je meštanin ovog sela.

Žitelji Jabukovca pričaju da su Raja i njegova porodica bili adventisti. Živeli su skromno, bez struje i vode, iako su imali novca.

- Ne znamo šta je motiv ubistva. Oni su imali para, ali ih nisu trošili. Živeli su od obrađivanja zemlje i prodaje stoke. Njihova tela otkrio je čovek iz Vratne koji je došao da kupi jagnje. Ako su i pobijeni zbog para, ne verujem da je neko odneo više od 10.000 do 15.000 evra - nastavlja komšija.

Ono što je ubici išlo na ruku je to što je imanje Kazimirovića udaljeno 500 metara od puta i prvih komšija i nalazi se u šumi.

- Ubica je mogao nesmetano da obavi krvav posao i neprimetno ode sa zabačenog mesta - konstatuje komšija.

Da je u pitanju imućno domaćinstvo, govori i podatak da se u dvorištu nalaze tri traktora sa mašinama, a po pričama komšije, koliko je Raja štedeo na sebi i porodici, toliko nije štedeo na mehanizaciji i zemlji.

- Kupovao je zemlju gde god je mogao, a jednom prilikom otišao je da kupi akumulator za traktor, a vratio se sa potpuno novim traktor - priča on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading