Uhvaćene tri osobe odmah posle pljačke menjačnice

Autor: Tanjug

Hronika

27.10.2017

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efikasnom intervencijom novosadske policije uhapšena su trojica osumnjičenih za pokušaj pljačke menjačnice, i to neposredno posle napada.

Sumnja se da su oni proteklih dana počinili još dva krivična dela koja je policija okarakterisala kao razbojništvo i tešku krađu

Kako navode iz policijske uprave u Novom Sadu, sumnja se da je 16-godišnji Novosađanin uz pretnju nožem pokušao da oduzme novac od radnica menjačnice, dok su S. N. (19) i jedan 15-godišnjak stajali ispred objekta.

Kada se oglasio alarm, sva trojica su pobegla, ali je policija odmah uhvatila šesnaestogodišnjaka, a ubrzo i njegove saučesnike, dodaje se u saopštenju.


Sumnja se da su oni proteklih dana počinili još dva krivična dela koja je policija okarakterisala kao razbojništvo i tešku krađu. 

Terete se da su takođe uz pretnju nožem oduzeli novac od radnica prodavnice na novosadskom naselju Liman, kao i za provalu prodavnice u naselju Klisa iz koje su, kako se sumnja, odneli raznu robu.


S. N. je određeno zadržavanje do 48 sati po odobrenju javnog tužioca, a protiv maloletnika biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading