(FOTO, VIDEO) TUGA DO NEBA! ČOVEK GLEDAO KAKO MU ZID OD SEDAM TONA UBIJA BRATA

Autor: alo.rs

Hronika

29.08.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Turović(56) tragično je preminuo nakon što se jutros oko 8.30 časova na njega obrušio zid od sedam tona na gradilištu u Kneza Miloša na mestu nekadašnje američke ambasade.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Hitna pomoć na mestu nesreće

Nesreća se dogodila naočigled njegovog rođenog brata, koji je stajao svega nekoliko metara dalje.

Kako kažu očevici, brat je u šoku posmatrao tragediju.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
,Mesto gde je nesrećni čovek poginuo

"Rekao je: 'Poginuo je moj rođeni brat, bio sam od njega na pet metara, još jedan kolega je bio uz njega'", prepričava žena koja se našla kod gradilišta u trenutku tragedije.

Ona je rekla da je brat pričao kako je kod tog zida trebalo da bude postavljena cev, a da je radnik pokušao rukama da se zaštiti.

Prema nezvaničnim informacijama Turović  je heroj sa Košara. Poreklom je iz Kraljeva, a živeo je u Malom Mokrom Lugu. 

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

 OGLASILI SE INVESTITORI POVODOM NESREĆE

Parcelu na mestu stare američke ambasade su u septembru 2016. godine kupile izraelske firme "Yoši Avrahami" i "Almogim holdings", a rušenje je počelo sredinom prošle godine.

Investitori su na samom početku radova najavili izgradnju podzemnog parkinga za oko 500 vozila, 220 luksuznih stanova, mini naselje sa nekoliko podzemnih vinarija, ali i restorana, mada nije bila isključena ni gradnja hotela, a povodom nesreće predstavnik KMR Development d.o.o izjavio je:

"Izražavamo najdublje žaljenje zbog nesrećnog događaja koji se dogodio jutros i izjavljujemo najiskrenije saučešće porodici našeg stradalog radnika. Zajedno sa nadležnim organima radimo na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove nesreće i zbog toga u ovom trenutku ne možemo da vam damo više preciznijih informacija. Bićemo na raspolaganju porodici za sve ono što im je u ovom trenutku neophodno, a javnost ćemo obavestiti o detaljima čim nadležni organi utvrde tačne činjenice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading