BOLT BRUTALNO ISPROZIVAO MBAPEA! Njegov rekord na 100 metara? Devojke trče brže od Kilijana!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni atletičar o fudbalskoj zvezdi.

BOLT BRUTALNO ISPROZIVAO MBAPEA! Njegov rekord na 100 metara? Devojke trče brže od Kilijana!

Foto: Tanjug/AP

Jusein Bolt

Fudbaleri Pari Sen Žermena su i u revanšu u San Sebastijanu porazili Real Sosijedad sa 2:1 i ukupnim rezultatom 4:1 prošli u četvrtfinale Lige šampiona. Međutim, osim o kreatoru slavlja, Kilijanu Mbapeu, pažnju je privukla i njegova neverovatna brzina. Naime, Embape je u jednom momentu uspeo da pretrči sto metara za samo 10,9 sekundi, što je izazvalo divljenje mnogih.

Ipak, reakcija jednog od najbržih ljudi svih vremena, Juseina Bolta, iznenadila je mnoge. Prema navodima "Athletics Weekly", Bolt je komentarisao da se nasmejao kada je video taj podatak, dodavši da "devojke trče brže od toga". Ova reakcija je izazvala različite komentare i rasprave o tome koliko je zaista impresivan Mbapeov brzinski rekord u poređenju sa atletskim standardima.

Inače, Bolt je najbrži na svetu na 100 metara sa rezultatom 9,58.


- Znam da sam se smejao kada sam to video. Devojke trče brže od toga - rekao je Bolt.

Foto: www.profimedia.rs

Mbape protiv Sosijedada

Navodi se da bi Mbapeov rezultat na listi najbržih trkača bio na deobi tek 63. mesta u istoriji. Očigledno je da je brzina postala jedan od ključnih faktora u modernom fudbalu, a Mbapeov podvig samo je dodatno istakao značaj ove karakteristike u sportu.

Ukupno gledano, utakmica između Pari Sen Žermena i Real Sosijedada bila je puna uzbuđenja i zanimljivih momenata, a Mbape je plasmanu svog tima u narednu rundu doprineo sa dva gola. Za domaće je smanjio Merino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading