UŽASAN PRIZOR! Fudbaleru STALO SRCE na utakmici! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mu odmah pritrčali u pomoć.

UŽASAN PRIZOR! Fudbaleru STALO SRCE na utakmici! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: printscreen

Egipatski fudbaler Ahmed Refat (30), doživeo je srčani udar na terenu, samo dva minuta pre kraja utakmice. Stravičan događaj dogodio se na terenu stadiona u Aleksandriji, gde je igračev Moder Fjučur igrao protiv domaćina Itihada.

Refat je u igru ušao sa klupe, posle sat vremena utakmice. Srušio se bez svesti i daha u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu i smešten na intenzivnu negu. 

Svi na terenu i oko njega bili su vidno uznemireni, naročito kada nisu znali ishod koji bi mogao da bude.

Njegov klub Moder Fjučur se oglasio posle užasne scene koja se desila na terenu.

- Srce Ahmeda Refata je bilo u zastoju više od sat vremena, uprkos svim pokušajima reanimacije od strane medicinskog osoblja u bolnici "Zamzam" pre nego što se otkucaj srca postepeno poboljšao. Međutim, on je i dalje nestabilno. Ukoliko se zdravstveno stanje ne stabilizuje, igrač će nastaviti da se leči i biće povrgnut neophodnim testovima. Klub trenutno iz bolnice prati situaciju i svi će odmah biti obavešteni o njegovom stanju. Želeli bismo da pozovemo medije da poštuju lični život igrača kao i njegovo zdravlje i molimo egipatske fudbalske navijače da se mole za Ahmeda Refata da bude zdrav i da se vrati što je pre moguće - stoji u klupskom saopštenju.

Refat je zajedno nastupao sa zvezdom Liverpula Mohamedom Salahom u reprezentaciji Egipta. Tokom karijere je osvojio Kup i Superkup ove zemlje, a u sadašnjem klubu je od 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading