IZABRAO NEMAČKU PRE SRBIJE, PA DOŽIVEO PONIŽENJE OD LEGENDE: Pogledajte KAKO se Tomas Miler RUGA Aleksandru Pavloviću! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači iz Bajerna bili su u centru pažnje.

IZABRAO NEMAČKU PRE SRBIJE, PA DOŽIVEO PONIŽENJE OD LEGENDE: Pogledajte KAKO se Tomas Miler RUGA Aleksandru Pavloviću! (VIDEO)

Foto: printscreen twitter

Fudbaleri Bajerna savladali su Darmštadt sa 5:2 u 26. kolu Bundeslige, a posle meča je Tomas Miler odlučio da se naruga mlađem saigraču Aleksandru Pavloviću.

Pavlović je ovih dana u centru pažnje, kako srpske, tako i javnosti u Nemačkoj, a sve zbog nacionalnog tima i odluke čiji će dres na kraju nositi.

Selektor "pancera" Julijan Negelsman je pozvao Pavlovića u prvi tim, on je to prihvatio i tako je završena saga.

FSS se lavovski borio da Pavlović obuče dres "orlova", ali je na kraju ipak presudilo to što je Aleksandar rođen i odrastao u Nemačkoj.

Očekuju ga mečevi sa Holandijom i Francuskom, a Pavlović je doživeo peh na poslednjem meču Bajerna.

Naime, dobio je udarac laktom, te mu je bilo zatvoreno oko, a ovo je bio povod za njegovog saigrača Tomasa Milera da se (ne)umesno našali.

Prilikom proslave sa navijačima, Miler je neumesno gestikulirao, kako mu je zatvoreno desno oko. Vidi se da Pavloviću nije prijatno, ali da prihvata "šalu".

 

 

Oglasio se i sam Pavlović povodom povrede koju je doživeo, ali ona nije ozbiljnije prirode.

- Hvala Bogu nije ništa ozbiljno. Samo me malo zakačio laktom. Nema posekotine, sve je u redu s mojom glavom - rekao je Pavlović.

Šteta što ovaj momak neće obući dres Srbije, jer se zaista radi o izvanrednom fudbaleru i sjajnom momku koji je na putu da postane jedan od najboljih igrača na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading