HAOS NA MEČU TADIĆEVOG FENERA! Izbila OPŠTA TUČA! Neviđeni SKANDAL na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri obe ekipe se sukobili kao nikad pre.

HAOS NA MEČU TADIĆEVOG FENERA! Izbila OPŠTA TUČA! Neviđeni SKANDAL na terenu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Veliki derbi turskog fudbala između Trabzona i Fenerbahčea doneo je uzbuđenje i tenziju na terenu.

Ovi timovi su već pokazali svoj rivalitet na košarkaškim mečevima, ali ovog puta fokus je bio na fudbalskoj Superligi evroazijske države.

Utakmica nije razočarala ljubitelje fudbala, sa golovima, preokretima i dramom u finišu. Fenerbahče je na kraju trijumfovao rezultatom 3:2, ali ono što je obeležilo ovaj meč jeste nešto oštrija igra domaćih igrača koja je dovela do opšteg sukoba na terenu.

Nadoknada vremena je trajala znatno duže od predviđenih deset minuta, a tokom nje je došlo do izbijanja sukoba između igrača. Gotovo svi akteri su se uključili u ovaj incident, čak se formirale i dve odvojene grupe fudbalera.

Navijači su takođe bili deo ovog nemilog događaja, bacajući flaše sa vodom na teren.

Kapiten Srbije i prvotimac Fenera Dušan Tadić bio je najbolji pojedinac, uz dvostrukog strelca Freda, na ovoj utakmici. Bivši vezista Ajaksa je bio asistent kod oba gola pomenutog fudbalera, kada je tim iz Istanbula poveo sa 2:0.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Trabzon je izjednačio preko Bardija i Trezegea, dok je trijumf gostima doneo Batšuai pogotkom u 85. minutu.

I pored poraza, Trabzon je uspeo da zadrži treću poziciju na tabeli, zahvaljujući kiksu Bešiktaša u istom kolu. Ovaj rezultat će svakako ostaviti traga na dalji tok takmičenja, dok će incident na terenu biti predmet pažnje nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading