PRVI PUT POSLE TEŠKE POVREDE! Oglasio se Jago! Evo kada se VRAĆA na parket!

Autor:

Sport

15.03.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazliski reprezentativac doživeo potres mozga u meču protiv Makabija.

PRVI PUT POSLE TEŠKE POVREDE! Oglasio se Jago! Evo kada se VRAĆA na parket!

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 29. kolu Evrolige od Makabija iz Tel Aviva, iako su protiv izraelskog tima imali i 18 poena prednosti.

Duel u Areni ostao je u senci teške povrede Jaga dos Santosa, nakon duela sa krilnim centrom gostiju Bonzijem Kolsonom. Naime, posle promašene trojke, Zvezdin plej se sudario se igračem "Ponosa Izraela" i zbog snažanog udarca u glavu završio na zemlji.

Pomagalo mu je medicinsko osoblje Crvene zvezde, nakon čega je napustio parket i otišao odmah u svlačionicu.

Dan kasnije oglasio se i klub sa Malog Kalemegdana saopštenjem, u kome su rekli:

 

 

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santodsa naknadno obavestiti javnost - poručili su crveno-beli.

Na kraju je preko društvenih mreža i Jago dos Santos ostavio poruku svojim fanovima, uz nagoveštaj da će sve biti u redu:

- Sve prolazi, vidimo se uskoro - napisao je Jago, uz fotografiju na kojoj je nasmejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading