VANREDNO OBRAĆANJE PARTIZANA! Crno-beli izdali HITNO SAOPŠTENJE! Slede KRIVIČNE prijave protiv...!

Autor:

Sport

22.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se odmah oglasili.

VANREDNO OBRAĆANJE PARTIZANA! Crno-beli izdali HITNO SAOPŠTENJE! Slede KRIVIČNE prijave protiv...!

Foto: Starsport

Dan posle poraza od madridskog Reala u okviru 31. kola Evrolige, u Areni, KK Partizan se oglasio saopštenjem.

Uočene su nezakonite radnje pojedinaca, čime je klubu iz Humske načinjena velika materijalna šteta.

Crno-beli su najavili i krivične prijave zbo toga protiv pojedinaca koji su omogućili ulaz u halu mnogima bez ulaznica.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Dan nakon još jedne spektakularne utakmice koju je KK Partizan odigrao u Štark areni i sa koje je još jednom poslata divna slika o uzajamnoj ljubavi navijača i tima, Klub koristi priliku da skrene pažnju na uočene nezakonite radnje i najavi krivične prijave protiv počinilaca.

Uočene a zatim i potvrđene nezakonite radnje pojedinaca, velika su prepreka u poslovanju KK Partizan i čine veliku materijalnu i reputacionu štetu Klubu.

Zbog toga, KK Partizan preuzima sledeći korak: Na osnovu prikupljenih dokaza, Klub će podneti krivične prijave protiv osoba koje su omogućile pojedincima ulazak u halu bez ulaznica, zatim osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falcifikovanih karata, osoba koje se bave nezakonitom preprodajom karata, kao i osoba koje se bave nezakonitom proizvodnjom i stavljanjem u promet robe sa logom i obeležjima KK Partizan.

Iako je prema pravilima Kluba strogo zabranjeno uvođenje gledalaca bez ulaznica, postoje dokazi da je ovo prekršeno od strane pojedinaca koji su zaposleni u KK Partizan, Štark areni, kao i pripadnika privatnih i javnih organa zaduženih za bezbednost.

Ovo, kao i druga navedena dela za koja postoje dokazi su kažnjiva prema slovu zakona, a iznad svega predstavljaju nepoštovanje brojnih navijača koji pošteno plaćaju ulaznice.  

Igre, rezultati Kluba, kao i atmosfera u dvorani u kojoj igra KK Partizan služe na ponos mnogih. Ipak, postoje i oni koji na tim temeljima nastoje da pribave nezakonitu korist. Klub je odlučan u tome da takvim postupcima stane na put!

U cilju zaštite Kluba i svih onih koji kupovinom karata podržavaju KK Partizan, striktno se sprovodi akcija "Da se svaka karta plati"!

Samo ove godine, KK Partizan je na osnovu prihoda od ulaznica, državi Srbiji platio oko 1,5 miliona evra poreza i ponosan je na činjenicu da ostvareni prihod predstavlja značajan izvor finansiranja Kluba.

Pravilom da svaka karta ima svoju cenu i mlra da se plati, na prvom mestu pokazujemo poštovanje prema akterima na terenu, a na kraju i prema sebi. KK Partizan neće dozvoliti da se taj uspostavljeni sistem uruši - stoji u saopštenju KK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading