"KRALJ" JE U SUZAMA! Sin Peđe Stojakovića BACIO u drugi PLAN naslednika Lebrona Džejmsa! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broni Džejms nije imao šanse protiv raspoloženog Andreja.

"KRALJ" JE U SUZAMA! Sin Peđe Stojakovića BACIO u drugi PLAN naslednika Lebrona Džejmsa! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug

Amerikanci su oduševljeni igrama Andreja Stojakovića, pod čijim partijama je u drugi plan pao i Broni Džejms, naslednik, po nekima, najboljeg u istoriji NBA - Lebrona Džejmsa.

- Zaboravite Bronija, ovo je sin NBA zvezde koji zaslužuje vašu pažnju - jedan je od mnogih naslova u američkim medijima.

Tako je portal "yardbarker.com" počeo članak o Andreju, sinu Predraga Stojakovića koji je za kratko vreme od dolaska u NCAA postao prava senzacija.

Govorilo se prethodnih dana o njegovoj želji da se već sada prebaci na drugi koledž, a tokom "martovskog ludila" tj. plejofa koledž košarke u Sjedinjenim Američkim Državama je sva pažnja usmerena na mlade košarkaške.

- Ako ste fan koledž košarke ovo je za vas najlepše doba godine. Nedeljama ćete gledati najbolje igrače kako igraju neizvesne utakmice. Ipak tu je nekoliko igrača na koje treba obratiti pažnju ove godine - počinje ovaj tekst, pa se osvrće na Bronija:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Predrag Stojaković

- Najstariji sin Lebrona Džejmsa je posle problema sa srcem i kolabiranja na terenu ipak zaigrao za USC i mediji bruje o njegovim igrama i mogućem odlasku u NBA već naredne sezone. Osim ako ste živeli pod kamenom bez interneta ne znate da sin Lebrona Džejmsa, Broni, igra za USC - piše u tekstu.

Prema mišljenju autora, Broni nije jedini ruki na koledžu na koga treba obratiti pažnju i ističu da je Stojaković junior još veći talenat. Andrej neće još na draft i igraće bar još godinu dana na koledžu, a umnogome podseća na slavnog oca.

- Broni nije jedini sin NBA zvezde koji igra košarku na koledžu. Tu je i Andrej Stojaković koji je odigrao svoju prvu i ispostaviće se jedinu sezonu na Stendfordu. On je sin Peđe, ubitačnog šutera koji je više od decenije pogađao sa distance u NBA. Za razliku od Džejmsa Stojaković je odilučio da ostane na koledžu, ali će tražiti novi tim i očekuje se da bude jako tražen. Andrej je malo niži od oca, ali je svestraniji. Dok je Peđa uglavnom živeo od pasova na perimetru mladi Andrej može da kreira sebi šuteve iz driblinga i može da dođe do obruča. Iako brojke to ne pokazuju, prosečno je beležio 7,8 poena i 3,4 skoka, Stojaković je pokazao znake da može da bude zvezda u usponu - prenose američki mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading