DENVER U PROBLEMU! Jokić mora na DUŽU pauzu! I ne samo TO!

Autor:

Sport

25.03.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar već je preskočio meč sa Portlandom.

DENVER U PROBLEMU! Jokić mora na DUŽU pauzu! I ne samo TO!

Foto: Tanjug/AP

Posle pobede Denver Nagetsa nad Trejlblejzersima rezultatom 114:111, pažnja navijača se preusmerila na pitanje da li će Nikola Jokić i Džamal Marej biti spremni za narednu utakmicu protiv Memfis Grizlija.

Harison Vind, novinar blizak timu aktulenog NBA šampiona, plasirao je informaciju da su obojica igrača pod znakom pitanja i za ovaj duel.

Najbolji igrač "grumenja" je propustio prethodni meč zbog povrede donjeg dela leđa i bolova u kuku. Iako postoje naznake da bi mogao zaigrati, njegov nastup još uvek nije potvrđen.

S druge strane, Marej se takođe bori sa povredom i izgleda da će teško biti spreman za meč sa Grizlijima. Ovo bi moglo biti značajan udarac za Nagetse, koji se trenutno bore za prvo mesto na Zapadu.

 

 

Denver je trenutno na prvom mestu Zapadne konferencije, zahvaljujući odličnim partijama od starta sezone. Međutim, situacija je vrlo neizvesna, jer se očekuje velika drama u borbi za poziciju na vrhu, u kojoj učestvuju i Oklahoma i Minesota Timbervulvs.

Četa Majka Melouna vodi sa skorom 50-21, isti broj poraza imaju i Tanderi na drugom mestu uz 49 pobeda, ali i utakmicu manje, dok su "vukovi" na trećoj poziciji sa takođe 49 trijumfa i porazom više (22).

Navijači su zabrinuti zbog neizvesnosti oko Jokića i Mareja, ali su istovremeno optimistični da će njihov tim uspeti da se izbori sa izazovima koji ih očekuju u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading