AVRAMOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN NA LETO?! Grobari u šoku!

Autor:

Sport

29.03.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje mnoge ponude.

AVRAMOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN NA LETO?! Grobari u šoku!

Foto: Starsport

Partizan bi ovog leta mogao da ostane bez jednog od nosioca igre - Alekse Avramovića.

Naime, kako saznaje Telesport, evropski klubovi pokazuju interesovanje za 29-godišnjeg igrača, iako on trenutno ima važeći ugovor sa Partizanom. Iako je želja kluba da zadrži Avramovića, postoji mogućnost da bi se on ipak mogao otisnuti ukoliko stigne primamljiva ponuda, slično kao i u slučaju Tristana Vukčevića.


Avramović je ostvario zapažene rezultate u Evroligi, prosečno postižući 10.2 poena i skoro dve asistencije po meču, što je privuklo pažnju nekoliko evropskih timova. Sa ovakvim trenutnim okolnostima, nije isključeno da bismo mogli da vidimo Avramovića u drugom dresu naredne sezone.
Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Nakon turbulentne sezone, dobre su šanse da će fokus Partizana ranije da krene polako da se premešta na narednu godinu, s obzirom na to da su se nakon sinoćnog poraza značajno udaljili od plej-ina. Sa istekom ugovora nekoliko igrača, postoji neizvesnost oko budućnosti, kako za njih, tako i za one čiji su ugovori već potpisani za narednu sezonu.


Klub je već bio kontaktiran od strane nekoliko timova koji žele da angažuju sjajnog košarkaša, te se čini da će leto biti veoma dinamično u taboru Partizana.
Sa zaraznom energijom koju donosi svaki put na teren i odličnim partijama koje je pružao, Avramović je definitivno zasluženo postao igrač čije usluge traže brojni evropski klubovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bob

29.03.2024 17:44

Prvo iz kluba, Ostoja,Savić i svi stranci