IVANIŠEVIĆ JE ZNAO DA MU SE CRNO PIŠE! Bio je SVESTAN da mu se bliži RAZDOR sa Novakom Đokovićem!

Autor:

Sport

28.03.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni teniski trener je opisao kako je sarađivati sa najvećim.

IVANIŠEVIĆ JE ZNAO DA MU SE CRNO PIŠE! Bio je SVESTAN da mu se bliži RAZDOR sa Novakom Đokovićem!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević završili su saradnju. Kao bomba odjeknula je vest da su Srbin i Hrvat stavili tačku na uspešnih pet godina zajedničkog rada tokom kojih su osvojili devet grend slemova (Zec došao pred sam početak Vimbldona 2019. na kojem je Novak podigao pehar), dok je najbolji teniser sveta sa njim u boksu srušio brojne rekorde.

Ipak, deluje da je slavni trener još davno predvideo sopstvenu sudbinu, ili makar naslutio da je kraj upravo na početku loših rezultata. 

Svojevremeno je izjavio da je rad sa Novakom kao treniranje španskih "Los Blankosa", te da se neuspesi ne praštaju. 

- Trenirati Đokovića je poput treniranja Real Madrida. Ako ne pobediš, završio si - rekao je pre tri godine Ivanišević, koji je saradnju sa prvim teniserom sveta okončao posle skoro četiri godine.  

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Znao je da kod Srbina nema stare slave, kredita,  nego svaki meč i turnir mora da se dobije. 

- Nije lako, uvek imate uspone i padove, mnogo pritiska, a finale za Novaka nije dovoljno dobro. Uvek žele da vas ispraše. Zato je Novak institucija, on je sav u rekordima, pobedama i stalno je pod pritiskom, ali život bez pritiska je dosadan. Ako kažem da je danas Novak Đoković dobar, to već nije dovoljno sutra, jer on želi da bude bolji. Svakog dana treba biti bolji, napredovati, treba znati kako sebe da pritiskate da biste bili bolji kao trener, tek kasnije vidite rezultate svega - kazao je tada Goran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading