IVANIŠEVIĆEVI PRIVATNI PROBLEMI KVARE KARIJERU ĐOKOVIĆU: Hrvat prolazio kroz OZBILJNE porodične rasprave, pa nastupili LOŠI rezultati

Autor:

Sport

27.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod sa Tatjanom i loši odnosi sa ćerkom mogu biti problem.

IVANIŠEVIĆEVI PRIVATNI PROBLEMI KVARE KARIJERU ĐOKOVIĆU: Hrvat prolazio kroz OZBILJNE porodične rasprave, pa nastupili LOŠI rezultati

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Danas je Novak Đoković objavio da raskida saradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Mnogo se spekuliše o tome šta je razlog takvoj odluci, a jedan od odgovora mogu biti i porodični problemi iskusnog stručnjaka.

Naime, Goran Ivanišević i njegova bivša supruga Tatjana Dragović nisu ostali u dobrim odnosima posle razvoda koji se desio još davne 2012. godine, ali i dalje traje.

Pre svega pet meseci njih dvoje su ponovo punili naslovnice novina zbog suđenja oko podele imovine koje se nije još završilo, a o kom je doskorašnji trener Novaka Đokovića tada obavestio javnost na Instagramu putem objave koja je sada obrisana. Baš nedugo nakon toga usledili su slabiji rezultati svetskog broja jedan (izuzevši završni Masters u Torinu).

Putem te društvene mreže Ivanišević je objavio saopštenje koje su mnogi protumačili kao direktnu poruku bivšoj supruzi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović

Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran – stajalo je u njegovoj objavi.

Naime, par koji deli ćerku Amber Mariju i sina Emanuela,  razvlači se po sudu od trenutka kada je trener odlučio se da tuži bivšu izabranicu i potraži novac i stan koji je izgubio posle razvoda nazad.

Ivanišević je navodno tužio i njihovu ćerku Amber i potražio polovinu stana koji je Amber poklonila Tatjana, tvrdeći da je ugovor o donaciji stana protivan moralu hrvatskog društva. Mediji su napisali da Ivanišević više ne plaća alimentaciju ćerki. Sve ovo i te kako utiče na čoveka, a da li je privatnim problemima uspeo da odoli kada je u pitanju profesionalizam, ne znamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading