LJUDI, PA VI STE BOLESNI: Hrvati pišu morbidne laži o Đokoviću zbog Ivaniševića!

Autor:

Sport

28.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma teške reči dolaze iz komšijskih medija.

LJUDI, PA VI STE BOLESNI: Hrvati pišu morbidne laži o Đokoviću zbog Ivaniševića!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Novak Đoković i Goran Ivanišević završili su saradnju. Kao bomba odjeknula je vest da su Srbin i Hrvat stavili tačku na uspešnih pet godina zajedničkog rada tokom kojih su osvojili devet grend slemova (Zec došao pred sam početak Vimbldona 2019. na kojem je Novak podigao pehar), dok je najbolji teniser sveta sa njim u boksu srušio brojne rekorde.

Koliko prašine je podigao razlaz između najvećeg svih vremena i hrvatskog trenera govore brojni komentari na društvenim mrežama, forumima i portalima. Ipak, nekako je jasno da je komšijska javnost u velikoj meri potresena zbog otkaza njihovom stručnjaku, tako da su mnogi većinu krivice prebacili na srpskog tenisera, navodeći neosnovane laži kao razloge prekida saranje. 

Republika

Foto: index.hr

Komentari sa hrvatskog poratala

"Nebeskom narodu opet svi drugi krivi", "Novaku treneri dođu kao bokserske mreže", samo su neki od pogrdnih komentara. 

Naravno, ovo su samo isfrustrirana forsiranja neistina i provokacija, a stvarnost je malo drugačija, o čemu svedoči prigodna i emotivna poruka koju je Novak poslao svom treneru povodom prekida saradnje. 

- Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, i Marijan i ja smo želeli da unesemo inovacije i magiju serviranja u naš dvojac. U stvari, ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj 1 na rang listi na kraju godine, obaranja rekorda i još 12 Grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. U stvari, ponosan sam što mogu da kažem (nisam siguran da on jeste) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u "Parkiziju" koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikada ne prestaje. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te - napisao je Novak na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Sale

28.03.2024 22:29

Kompleksi Hrvata kada su Srbi u pitanju, uvek isplivaju na površinu kada im nešto nije po volji. Nije im lako.