ONI SU POSLEDNJI PUT VIDELI MALU DANKU (2)! PRE NEGO ŠTO JOJ SE IZGUBIO TRAG! Cela država na nogama!

Autor:

Vesti

26.03.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naselje Banjsko polje kod Bora, gde je nestalo dete, je urbanizovano, odvojeno je od grada, prepuno je porodičnih kuća, ima 8 stambenih zgrada i okruženo je šumama.

ONI SU POSLEDNJI PUT VIDELI MALU DANKU (2)! PRE NEGO ŠTO JOJ SE IZGUBIO TRAG! Cela država na nogama!

Foto: Tanja valic, faceb

Nestanak devojčice Danke Ilić (2) potresao je i digao celu Srbiju na noge. Naime, devojčica je oko 13.45 sati nestala u borskom naselju Banjsko polje.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić u međuvremenu se oglasio za medije i otkrio da su došle spasilačke jedinice, kao i veliki broj građana da traži malu Danku, a kako je rekao prve komšije su je poslednji put videle.

- Uključio se veliki broj sugrađana, tu su dronovi i spasilačke jedinice, a čekaju se i specijalni psi za potragu. Teren je težak, postoje mnogo šuma i tu je i potok. Majka se okrenula na sekund, a onda je dete nestalo i službe će da rade svoj posao. Prve komšije su videle poslednji put dete - kazao je Milikić.

MUP je aktivirao sistem potrage "Pronađi me" , prvi put.

Pre više od četiri sata nestala je Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno.

Naselje Banjsko polje kod Bora, gde je nestalo dete, je urbanizovano, odvojeno je od grada, prepuno je porodičnih kuća, ima 8 stambenih zgrada i okruženo je šumama. Verujem u te ljude tamo da će prevrnuti svaki kamen dok ne pronađu devojčicu. Ne spavam dok ne stigne ta vest, objavio je jeda korisnik društvene mreže X.

Prilaz mestu policija je blokirala, ne samo Banjskom polju, već i Brestovačkoj banji na čijoj se opštini ovo mesto nalazi. Kolone vozila su na ulasku u grad..

Inače, majka je sa Dankom i sinom bila u tom naselju, a onda je sinu dala vodu da pije i dok se okrenula, Danke nije bilo. Odmah je krenula potraga, najpre porodice, onda nadležnih kojima su se priključili i meštani.

Danka na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu, I vezanu kosu u rep.

Društvene mreže Bora su preplavljene apelima roditelja da ko je vidi pozove policiju ili broj 0652816041.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading