CECA IMALA HITAN SASTANAK SA PRODUKCIJOM "ZVEZDA GRANDA!" Evo šta je tražila za ostanak u žiriju muzičkog takmičenja!

Autor:

Zabava

19.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović je fanovima saopštila svoju konačnu odluku.

CECA IMALA HITAN SASTANAK SA PRODUKCIJOM "ZVEZDA GRANDA!" Evo šta je tražila za ostanak u žiriju muzičkog takmičenja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da produži svoj ugovor sa muzičkim takmičenjem "Zvezde Granda" do 2027. godine. 

Izvor blizak pevačici potvrdio je da je Ceca donela odluku da ostane deo ovog muzičkog takmičenja, gde je već prisutna od 2021. godine. Sastala se sa produkcijom ovog muzičkog takmičenja, gde je pregovarala o uslovima, a zatim donela i saopštila svoju konačnu odluku.

Ovaj novi ugovor obezbeđuje Ceci značajnu finansijsku nadoknadu, a iznos od 300.000 evra po sezoni svakako privlači pažnju javnosti. Ova suma potvrđuje Cecinu popularnost i uticaj u muzičkoj industriji, kao i interesovanje publike za njen rad i angažman u televizijskom formatu "Zvezde Granda".

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Svetlana Ceca Ražnatović

 

- Ceca je donela odluku da ne napusti muzičko takmičenje u kom je od 2021. godine. Ona će po sezoni uzeti 300.000 evra - rekao je kratko izvor za "Blic".

Ceca Ražnatović se afirmisala kao nezaobilazna ličnost u "Zvezdama Granda", gde je svojim iskrenim i konstruktivnim komentarima obeležila svoje prisustvo. Njen ostanak u ovom takmičenju sigurno će obradovati njene brojne obožavaoce, koji su željno iščekivali novu informaciju, a sada će nastaviti da je prate u ovom muzičkom takmičenju.

Sa Cecom Ražnatović kao jednim od ključnih članova žirija, publika može očekivati još uzbudljivih trenutaka i muzičkih nadmetanja u narednim sezonama "Zvezda Granda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading