Oglasila se Aleksandra i poslala jasnu poruku: Ne glasati za Davida!

Autor:

Zadruga

09.01.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić oglasila se pošto je pokušala da na silu uđe u Zadrugu i svojim fanovima poručila da nikako ne glasaju za njenog dečka Davida.

Subotićeva, koja je diskvalifikovana iz rijalitija jer je krvnički napala Minu Vrbaški, ne može da izdrži bez svog dečka i želi da on što pre izađe iz rijalitija kako bi bili zajedno.

"Ne glasati za Davida!"

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandrina objava...

- Medijsku pažnju ne želim, ne želim ništa i nikoga, ne žalim ni za čim... Jedino što želim jeste da sam pored njega, da ustanem i da ležem sa njim, da ga osetim uz sebe, da osetim miris njegove kože... Hvala vam unapred -  napisala je Subotićeva.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Subotićeva se oglasila...

Podsetimo, ona i Nemanja Tošić pokušali su da razvale kapiju uđu u Belu kuću, nasrtali su na obezbeđenje, reortere i organizatore. Zbog pokušaja provale u privatni posed, policija je odmah obaveštena o ovom slučaju, a prema prvim informacijama, ona traga za njima. Subotićka i Tošić uspeli su da pobegnu sa lica mesta pre dolaska policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

09.01.2019 11:48

Glasači za Davida.

Bibi

09.01.2019 16:26

Glasno za Davida.