Davidova majka ne zna šta će! Aleksandra počela da umišlja, tvrdi da je on i dalje voli!

Autor: M. Š.

Zadruga

19.01.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se David Dragojević smuvao sa Anom Korać gotovo odmah nakon diskvalifikacije njegove devojke Aleksandre Subotić iz rijalitija "Zadruga", mnogi gledaoci su se digli na noge i dali svoj sud o novonastaloj situaciji. Iako, je njen bivši dragi više puta jasno svima stavio do znanja da ne želi Aleksandru, ona još uvek ne može da prihvati realnost takvu kakva jeste, te nalazi nerealne razloge i opravdanja za njegovo ponašanje, tvrdi izvor za portal Republika.rs.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Naime, Aleksandra je još uvek u domu kod Davidove majke, Biljane i samu sebe ubeđuje da Dragojevića neko namerno napija i drogira u "Zadruzi 2", te da je to razlog što se on smuvao sa Koraćevom što je za "Republika.rs" otkrio izvor blizak Subotićevoj: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

- Aleksandra je skroz skrenula s uma, ne može da prihvati činjenicu da je David krenuo dalje i da je trenutno u vezi sa drugom ženom. Moli ljude da joj ne šalju njegove snimke  na kojima je intiman sa Anom. Takođe, neprestano ponavlja kako ga neko u rijalitiju opija i drogira i da je to razlog što se on smuvao sa Koraćevom. Niko ne može iz glave da joj izbaci "teorije zavere" koje sama pravi - tvrdi izvor blizak Subotićevoj i dodaje:

- Njoj nije jasno kako je moguće da se njegova ljubav ugasila za samo pet dana, još uvek se priseća svih stvari koje je učinio za nju, kao i suza koje je prolio kada je bila diskvalifikovana. Sve je to buni.  Aleksandra po ceo dan leži u krevetu i ponavlja: " Ja njega volim i on mene voli, ne može ljubav od dve godine tako brzo da nestane"- kaže izvor za portal Republika.rs.

Kako takođe saznajemo od našeg sagovornika, Subotićeva u ovom momentu nije sposobna da se posveti detetu zbog stanja u kojem se nalazi, dok Dragojevićeva majka Biljana ne zna šta da radi sa njom. Svesna je da je njihovoj vezi došao kraj, ali nema srca to da joj saopšti.

- Biljana je takođe van sebe, ne zna kako da se postavi prema Aleksandri i da joj pomogne. Subotićeva neprestano plače, histeriše i počela je da umišlja. Tako da misli da je Ana dala nešto Davidu, zbog čega ju je on prevario. Magdaleni uopšte ne posvećuje vreme zbog čega je Biljana još više zabrinuta - završava naš izvor.

Jedna od naznaka da se nešto neobično dešava sa diskvalifikovanom zadrugarkom jeste i prepiska do koje smo došli u kojoj ona tvrdi da Dragojevića neko opija.

Foto: printscreen/instagram.com/aleksandra_suboticss
Prepiska...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dejana

19.01.2019 22:05

Sandri treba pomoć stručnjaka.

Odgovori 27 2
polovni autodelovi rs

19.01.2019 22:26

Bilo lepo dok je trajalo

Odgovori 18 1
Verona

19.01.2019 22:57

Miljana Subotić.

Ljubica

19.01.2019 23:02

Bill je naporna suvise. David je ipak ispao isti Sloba Ali Slobu ce glad odrzati a Davida nema sta

Odgovori 10 0