Poslala dečku jasnu poruku: Pogledajte šta je Luna ispisala na svojim grudima!

Autor:

Zadruga

13.03.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević bila je prva kaubojka koja se predstavila danas tokom izbora za mis i mistera, koji je organizovao Veliki šef, a nakon Stanije, na pisti je prošetala i sudija Snežana Ilić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna izdominirala na modnoj pisti...

Zatim je i Luna Đogani imala svoj performans, a tom prilikom pokazala je svoje iscrtane bujne grudi sa inicijalima Marka Miljkovića sa kojim je u emotivnoj vezi i time dokazala koliko joj je stalo do njega. Posle Lune, prošetala je i Suzana Perović.

Nakon Suzane, zavodljivo je šetala pistom i Ana Korać koja nije skidala osmeh sa lica. I Dorotea Jovanović bila je jedna od kaubojki koja je pokušala da impresionira cimere iz suparničkog tabora kako bi glasali za nju. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

Marijana Zonjić je bila sledeća kaubojka koja se prošetala u kratkoj suknji i majici. Pistom je šetala i Jovana Tomić Matora, a zatim i Zlata Đurković i Nadežda Biljić. Nakon toga sve kaubojke su zajedno izašle na pistu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

14.03.2019 07:34

Nevažan potez. Lunjara se drži za Marka kao za pojas za spasavanje. Čim ostane sama u mislima se vraća u Zadrugu 1 i seti se Gospodina.

Odgovori 18 1