(VIDEO) Ipak je RADANOVIĆ ispred Marka?! Luna uporedila ljubav prema sadašnjem i bivšem, Miljkoviću se OVO nikako neće dopasti!

Autor:

Zadruga

07.03.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sve tri sezone "Zadruge" i pobednica drugog serijala, podigla je region na noge ljubavnom pričom sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a dve godine kasnije osvrnula se na za nju bolan period, te je prepričala zadrugarima šta se dešavalo u "Zadruzi 1".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Meni on nije rekao vrlo bitne stvari, da su se rastali u ljubavi, da su planirali decu, da će posle rijalitija otputovati. Meni je prikazao da je u nesrećnom braku, da se ne vole, Kija mi je objasnila da su se pre ulaska u "Zadrugu" rastali u sasvim dobrim odnosima. Kija je pre izlaska rekla da ga i dalje voli, nakon toga se on distancirao od mene. Sve je išlo ka tome da se njih dvoje ponovo približi i da nas dvoje ne budemo zajedno - govorila je Đoganijeva.

Volela si ti njega realno. Jesi li realno imala veću ljubav? - pitao je Zola.

Mnogo sam ja njega volela, nisam razmišljala o svojoj prodici. Ja Marka zaista mnogo volim, vidite i vi. Ovo sa Slobom je bilo zaista bolesno, nemoralno, morala sam da se borim. Nekako ta ljubav me je činila lošom osobom, bila sam spremna sve da uradim, da lomim, da bežim, samo da bismo bili zajedno - rekla je Luna.

Zadrugari su bili radoznali po pitanju veze Slobe i Lune, pa su je pitali šta oseća sada prema Radanoviću.

On je mene mnogo razočarao, ja sam prema njemu ravnodušna. Sada kada čujem njegovu pesmu, ja samo kažem: "Kakav glas", Sloba je ostao ovde. Veza sa Markom je nešto pravo, zrelo i stabilno - objašnjavala je Luna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lune

07.03.2020 18:55

Ipak Rajko je Rajko. A Mali Marko je mali (12).

Odgovori 13 0