(VIDEO) PROGONILA GA! Miljković javno ponizio Đoganijevu priznanjem: Slala mi je poruke sa nepoznatih brojeva, pošto sam njen blokirao!

Autor:

Zadruga

30.04.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a Luna Đogani je dobila prvo pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

 Da li za svakog momka kažeš da nikoga nisi tako volela? - glasilo je pitanje.

- Ne. Pošto ovde komentarišu da nisam prebolela prošlog momka, a tata mi je juče rekao da me nije video ovakvu, zato sam rekla - odgovorila je Luna.

- Blago tebi što je prvi put vidiš ovakvu - dobacila je Anabela Gagiju.

- Stvarno je prvi put vidim tako nemoćnu, pokušavam razgovorom da je podignem. Ne mogu da je gledam više takvu - odgovorio je Đogani.

- Zavolela sam nekog drugog više... Treba da menjam rečenice, šta... - pravdala se Luna na konstataciju da se slično ponašala i u "Zadruzi 1" - rekla je Luna, koja nije htela da odgovori na pitanje o ključu i Gastozovom stanu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/youtube.com/printscreen
Luna i Gastoz

-Rekao sam da ne treba više da komentariše, slažem se, nema potrebe da se pravda. Upetljala se, ne treba više - govorio je Gagi.

- Iste rečenice, moleban za ljubav, a onda smo mi krivi. Ponovo se upetljala. Ti napraviš neviđen haos, a onda smo ti mi krivi. Ovde mi imamo zvezde, koje ne komentarišu, a na pojedine reči određenih zadrugara se pravi haos. Ovde ste dužni da odgovarate gledaocima, novinarima i na klipove, to vam je dužnost - dobacivao je Mića.

Zatim su se uklučio Marko Miljković koji je izneo svoju stranu priči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen
Marko i Luna

- Svaki put kada sam pokušao da raskinem, a bilo je to nekoliko puta, ona nije dozvolila. Ja sam znao da moramo da raskinemo, blokirao sam je na svim mrežama, a ona je insitstirala da se vidimo, slala mi je poruke da me voli sa nepoznatih brojeva, pošto sam njen blokirao - rekao je Miljković.

- Sedi dole žrtvo, ti ćeš pobediti. U redu je  - dobacivala je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvonko

30.04.2020 16:52

Luna i dalje laže i ne kaje se šta je učinila.

Odgovori 10 0