Dušica Jakovljević neće voditi "Zadrugu": Izašla sa infektivne klinike, donosimo vam sve o njenom zdravstvenom stanju!

Autor:

Zadruga

08.06.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević napustila je danas Infektivnu kliniku u Beogradu!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dušica Jakovljević

Ona će oporavak nastaviti kod kuće, a kako se saznaje, već za nekoliko dana vratiće se na posao.

- Nakon što su mi urađeni svi neophodni nalazi, doktori su doneli odluku da me otpuste iz bolnice i upute kući, gde ću još nekoliko narednih dana "puniti baterije" i jačati svoj imunitet. Osećam se dobro i nema razloga za brigu. Moje zdravlje je, na sreću, u redu, ali poslušaću savete lekara i odmoriti još nekoliko dana. Moram da iskoristim priliku i da se zahvalim svom zdravstvenom osoblju Infektivne klinike u Beogradu, koji su maksimalno i bezrezervno posvećeni svim svojim pacijentima i čine sve što je u njihovoj moći, i sve to uz osmeh, koji je tamošnjim pacijentima mnogo znači. Hvala svima na brizi, uskoro se ponovo družimo u emisijama i jedva čekam povratak na male ekrane! Gledamo se uskoro - poručila je Dušica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dušica Jakovljević

Podsetimo, ona je na kliniku primljena usled blago povišene temperature, budući da se i dalje zbog koronavirusa svi koji kojima se javi bilo kakav simptom ovog virusa upućuju u specijalizovane bolnice za Covid-19.

Na sreću, potvrđeno je da voditeljka nema upalu pluća, te da je njeno zdravstveno stanje u redu, zbog čega je puštena kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading