MILJANA KULIĆ: Janjuš gleda Anu kao da mu je žena!

Autor: D. L.

Zadruga

27.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ukućani odgledali snimak na kome su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš šaputali jedno drugom razne stvari za vreme pitanja gledalaca koja su bila u noći između srede i četvrtka, ukućani su počeli da komentarišu njihov odnos, a Miljana Kulić je iznela i tvrdnje da su oni mnogo više od prijatelja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Marko je odmah ustao i ispričao da među njima nema ničeg sem prijateljstva.

- Što se tiče ovoga, mi smo uvek tako i sa Milanom pričali! Od kada smo ovde, zna on kako pričamo i šta pričamo. To što ja njoj kažem: "Kako bih te sad!", to sam sto puta rekao i pred Milanom - pravdao se Janjuš, a Milošević se nadovezao:

Miljana: Niko nije glup i većina se slaže sa mnom, ali ne žele da vam kažu u lice

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać

- Verovatno mu fale odnosi sa njegovom suprugom. Ja nisam video da se ljube! Da preteruju, to svi kažemo, oni kažu da to tako može! Njemu fali emocija koje ima kod svoje žene napolju. Ana je jedna velika maza. Ona se stalno mazi sa svim muškarcima - izjavio je Milan, a ubrzo se u polemisanje uključila i Miljana Kulić, koja nije poverovala u njihova opravdanja, već je tvrdila suprotno:

- Ja sam jasno primetila da postoje emocije! Prijatelj i prijateljica se ne odnose tako jedno prema drugom. Janjuš se zaljubio! Svađa se sa njom kao da su dugo u vezi! Ako mu žena nedostaje, to nije opravdanje! Znači, on vidi svoju ženu u Ani. Vodili biste ljubav sigurno još odavno, samo da nema kamera ovde. Niko nije glup, svi smo veoma inteligentni i većina se slaže sa mnom, ali ne žele da vam kažu u lice - zaključila je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading