(VIDEO) Filip šokirao: PRIZNAJ ŠTA SMO RADILI ISPOD POKRIVAČA!

Autor:

Zadruga

08.02.2018

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom pitanja gledalaca voditeljka se obratila Filipu Đukiću, nakon čeg je nstao opšti haos u kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fillip Đukić

- Vređao si Marija Anu da je bolesna i branio Kiju, a onda si ipak odlučio da se pomiriš sa bivšom. Je l ti žao što si stavio tačku na odnos sa Kijom? - glasilo je pitanje.

S obzirom na to da se Miljana Kulić odmah umešala, tema je ootišla u totalno drugom smeru.

- Imali su seks u 6 ujutru, ja videla. Grlili se, spavali zajedno, Vređao je da je ku*va, da je plastična i da je dvolična. On je bio odozgo, ja sam pogledala u kameru da li je usnimila to - rekla je Miljana.

- Videla sam da ga je zagrlila, pa je zasvrbela ribica, pa je prešla spreda - dodala je Maca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

Zbog ovih komentara, Marija Ana se oglasila povodom ovoga, pa je ukratko objasnila šta je problem u njihovom odnosu.

- Ja sam legla u krevet, on je pokušao nešto sa mnom. Rekla sam mu da ne mogu da imam ništa sa njim, on se na mene naljutio, vređao me i to je to.

Vidno iznerviran, FIlip je odlučio da joj saspe sve u lice, zbog toga što smatra da u ovom slučaju Marija Ana i te kako glumi moral i dostojanstvo.

- Posle ove rekonstrukcije događaja da i ja kažem svoju verziju. Ona ovde sada glumi neko ludilo i neku dobrotu. Nervira me što si sve to već radila, a sad si kao svetica. Folira se, ispod pokrivača kaže jedno, a ovako drugo. Priznaj šta si radila ispod pokrivača, ajde! Nemoj da mi glumiš ovde neku damu! Ajde zakuni se da ništa nismo radili ispod pokrivača? Znaš na šta mislim, ali nije bilo seksa - rekao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading