OTKRIVENA ŠOK-TAJNA MILJANINOG DEČKA: Kad ovo bude saznala o Darijanu, LETEĆE PERJE!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo u programu otkrivena najveća tajna Darijana Radomirovića!

OTKRIVENA ŠOK-TAJNA MILJANINOG DEČKA: Kad ovo bude saznala o Darijanu, LETEĆE PERJE!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Pavle Milevski, poznatiji kao Pablo, napustio je u nedelju rijaliti "Elita", pa potom gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je govorio o svom odnosu sa Sarom Marbeljom, a potom udario na Darijana Radomirovića, dečka Miljane Kulić i otkrio njegovu tajnu.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Pavle otkrio šta misli o Sari Marbelji

Kako bi prokomentarisao svoj odnos sa Sarom Marbeljom? Ušli ste u neki emotivni odnos, nakon toga ste doživeli razne brodolome, pa ponovo počeli da se družite. Da li si iskreno bio zaljubljen u nju?

- Sara je gotivna devojka, iskreno sam ušao sa njom u odnos. Desila se ta neka fizička privlačnost, imamo slične energije i ta neka njena ludost, sve mi se to baš dopalo jer smo jako slični. Bili smo mesec ili dva zajedno, na početku je bilo dobro, ali kasnije se ona mnogo zaljubila u mene, ja sam počeo da se hladim. Počela je da me iritira, imala je neki stav starlete, počela je da pozdravlja neke Ruse i da spominje neke jahte. Kad su bila "Pitanja novinara", ja sam imao svoje jako lepo izlaganje o tom odnosu. Međutim, ona je sve to bacila u vodu nekim svojim komentarima, pa sam se ja mnogo razočarao i na kraju se to sve neslavno završilo. Ja sam sve sa njom radio iskreno i shvatio sam da se više desila ta fizička privlačnost, a ja sam tražio osobu koja gleda na svet drugačije, a ne da ima stav starlete, nekako tražim devojku koja ima zdravije stavove.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Pavle otkrio tajnu Darijana Radomirovića

Da li bi ikada ponovo stupio sa njom u odnos, s obzirom na to da si shvatio kakva je osoba?

- Pa bih, što da ne bih, ja sam nju prihvatio takvu kakva jeste, nama je bilo interesantno u vezi i onda sam vremenom shvatio da nismo na istim talasnim dužinama i to se završilo. Ja i dan-danas imam zube od Sare na ruci, ostavila mi je ožiljak za ceo život. Mislim da mojima ne bi bilo drago da je dovedem kući jer i oni ne gotive taj trip starlete, smatraju da mi treba neka ozbiljnija osoba koja može da me isprati i donekle da me smiri. Mislim da bi Darijan i te kako bio sa njom i da ga ona sigurno više fizički privlači od Miljane i kada bi mogao da završi taj odnos sa Miljanom, da bi uplovio u vezu sa Sarom. E sad, da li tu postoji nešto sa njene strane, ne znam, ali mislim da ne - ispričao je Milevski na RED televiziji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading