ANELI OSTALA U ŠOKU ZBOG PRELJUBE! Ahmićka ne može da veruje šta je čula, pa odmah pomenula Janjuša!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite dala svoj sud!

ANELI OSTALA U ŠOKU ZBOG PRELJUBE! Ahmićka ne može da veruje šta je čula, pa odmah pomenula Janjuša!

Foto: ATA Images, Dragan Kadić

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da je šokirana time što su Milica Veličković i Terza raskinuli u rijalitiju, nakon što je on prevario sa Tamarom Tiktok, pa je iznela svoj sud.

Da meni Janjuš tako nešto uradi, ne bi ga bilo više za mene. On bi meni samo pao u očima. Da se Januš ponašao prema meni, kao što je Terza, ja bih se zahvalila i otišla. Ja sam takva, ali imaš žene koje loži to, te svađe i takve stvari - rekla je Aneli, pa je potom dodala: 

- Mi imamo odnos kao mačka i miš, ali to je sve normalno. Nekad nismo zajedno, nekad jesmo, ali Janjuš i ja se stvarno volimo. To nema veze sa time da li jedno drugom i u kojoj meri idemo na živce. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Podsetimo, Aneli i Janjuš imaju takođe turbulentan odnos, čak su nekoliko puta raskidali, ali se među njima nikada nije isprečila treća osoba, niti je dolazilo do preljuba. Janjuš je poslednji put ostavio Aneli zbog MMA borca Stanislava, ali su se ubrzo pomirili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Terza

 

Aneli je u međuvremenu opet u centru skandala jer se posvađala sa Majom Marinković, koju je isprozivala pred svima. 

Ova ovde devojka, koja non stop pokušava da me isprovocira može lako da bude uništena, samo što ja ne želim da se spuštam na njen nivo! Samo bih volela da ovde uskoro uđe moja sestra Sita, tada bi Maja bila uništena. Ona je napolju sto posto našla razne škakljive dokaze o ovoj devojci lakog morala, ali je velika šteta što ne može da uđe jer napolju ima život. Ona ima obaveze, čuva decu i bavi se vrednim stvarima, tako da ništa od skandala - rekla je Aneli. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading