FUJČINA: Gadne navike Lune i Slobe

Autor:

Zadruga

07.04.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se priča o gadnim navikama nekih zadrugara. Oni obično to negiraju, ali s obzirom da kamere postoje ne mogu pobeći od onoga što su uradili!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Naime, kako nije mogla da čeka svoj red za kupatilo, Luna Đogani je odlučila da bi bilo najbolje da zube opere u kuhinji, iznad posuđa iz kojeg i ona i ostali ukućani jedu hranu, a sve vreme na sebi je imala bundu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani!

Nakon što je oprala zube, Luna je ušla u raspravu sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, jer se nisu najbolje razumeli oko zajedničkog tuširanja, zbog čega je na kraju pevač odustao od ovog plana sa svojom devojkom sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani se svađaju oko tuširanja!

- Rekla si da nećeš da se tuširaš. Neću se svakako tuširati. A brate, koliko je komplikovana. Oko tuširanja jednog se napravi ceremonija. Neću da se tuširam, zato što neću. Hteo sam, što bih došao?! Došao sam iz paba da bih se istuširao sa tobom! Boli me k*rac, nisam prljav - govorio je Radanović Luni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Posle svega Luna i Sloba otišli su u sobu za rehabilitaciju, gde zajedno spavaju, nakon što je blogerka od strane Miljane Kulić koja je ove nedelje vođa postavljena za potrčka, a pevač odlučio da i on spava zajedno sa njom u ovom delu "Zadruge". Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading