POTPUNI OBRT! Sloba pokušao da poljubi Lunu: JA NE MOGU BEZ TEBE!

Autor:

Zadruga

30.05.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović definitivno ne zna šta želi s obzirom na to da je sinoć odmah nakon emsijie "Amidži šou" u kojoj je priznao da i dalje voli svoju suprugu Kristinu kockar, pozvao lunu u sobu za rehabilitaciju i izgovoruio joj neočekivane reči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad bi da zagrli Lunu... Đoganijeva i Radanović

- Kako si? Muka ti je još? - pitala ga je Luna.

- Bolje mi je sad, jeo sam malo i popio sam pivo. Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim? - pitao je Sloba.

Iako bi svi očekivali da će Luna pokleknuti lako, ona je bila zbinjena, a potom mu je rekla da posle svega ne može da veruje da to traži od nje:

- Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe...Volela sam te kao Boga, ali si me mnogo razočarao... 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pustila ga da je zagrli... Luna i Sloba

Kada je ovo čuo, Sloba joj je dao nova obećanja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija prepričava Sari o čemu je razgovarala sa Slobom

- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba koji je u jednom trenutku uhvatio Lunu za lice u pokušaju da je poljubi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djordje

30.05.2018 19:15

Klasican svaleras na oca Dusana. Jedno prica zeni da je voli. Pa svalerki prica da voli nju. I tako u krug. I tako svakog dana.

Odgovori 17 4
Stela

30.05.2018 20:29

Soba je jsuper lik.Mladić za primr,dobar,iskten.Blago majci koja ga rodilaOn Kristinu voi kao osobu ,druga ,prijatelj....Luna e njegova tiha patnja"ja ne ogu bez tebe.priznajm/gledao je u kamerui naglas r kao;Ne mogu bez svoje jdevojke.Otkad ti i ja ne komuniciramo,uvenuo sam",On Lunu voli više od svog života.Luna ga iskreno voli kao BOGA,.za nju ne postoji ni jedan drugi muškarc.Opčinjena je s njim.Srećno!

Odgovori 7 14
DUŠKA

10.06.2018 18:26

"Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju.. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna,Puna podrška zanajlepši par SLOBU i LUNU."