Anabela poručila Luni: NEMAŠ MOJU PODRŠKU, OD SADA SE BORIŠ SAMA!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i svi drugi i Anabela Atijas i Gagi Đogani bili su šokirani što njihova ćerka Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 2"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Ona nije dobila njihovu podršku, a njena majka joj je čak poručila da ovoga puta neće učestvovati u toj igri zbog koje je cela njihova porodica stavljena na stub srama.

Popularna blogerka tokom desetomesečnog boravka u rijalitiju konstantno je bila u centru pažnje zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Vrhunac zapleta odigrao se kada je u rijaliti ušla i pevačeva supruga Kija Kockar, pa je Luna često bila na udaru njenih fanova, zbog čega su i ona i njena porodica dosta trpeli.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Sve se brzo desilo. Protiv toga sam da se ona vrati u rijaliti. Ali Luna je punoletna osoba i sama donosi odluke. Ona je imala veliku želju da uđe jer smatra da se pokazala onakvom kakva nije. Sad želi da predstavi pravu sebe. Ja je nisam podržala u toj odluci i rekla sam joj da će se ovoga puta boriti sama. Ja se više neću oglašavati, niti ću biti deo "Zadruge". Naravno, uvek sam uz svoje dete, ali kada je ova odluka u pitanju, ne mogu da je podržim. Zaista ne mogu više da bijem njene bitke - rekla je Anabela za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

21.08.2018 19:51

Luna i njena porodica nisu bili na udaru zbog Kijinih fanova, vec zbog Luninog ponasanja , podrske porodice i zbog odobravanja takvog ponasanja. Opet Anabela izvrce sustinu i zbunjuje neupucene !

Odgovori 27 4
Nera

22.08.2018 07:31

Laze. Anabela opet obradjuje kandidate za ulazak u Zadrugu2, obecava, nagovara, preti i ucenjuje.

Odgovori 15 1