SAZNALA SE ISTINA NOĆ pre SVADBE Mione i Stanislava! Takmičarkina majka priznala kako stvari stoje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija kulić razvezala jezik o događaju zbog kog će nastati neviđeni haos!

SAZNALA SE ISTINA NOĆ pre SVADBE Mione i Stanislava! Takmičarkina majka priznala kako stvari stoje!

Foto: ATA Images

Sutra će u "Eliti" biti organizovana svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere, zbog koje Nenad Aleksić Ša ludi danima unazad. Povodom ovog događaja oglasila se i Marija Kulić, majka Miljane Kulić, koja smatra da pevačica i dalje voli MMA borca, kao i da bi se iste sekunde pomirila sa njim da može. Ovo mišljenje ima i nekoliko takmičara "Elite".

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

- Miona bi se istog momenta pomirila sa Stanislavom. Ušla je u vezu sa Ša, da bi imala neku priču. Ona kao jedinka je neprimetna i nebitna za rijaliti. Misli da će nastupati sa Ša, da će je on voditi kroz sve. Zavozala se, ali sad ne zna kako da ga ostavi. Mislim da želi tu svadbu, kad se već nije ostvarila u spoljnom svetu - rekla je Marija, pa nastavila:

- Stanislav takođe pokazuje interesovanje, ali ponos mu ne da da joj pređe preko prevare na televiziji. Devojka nema harizmu, sutra ne može da bude ni pevačica, niti neka javna ličnost. Da bi zaradila novac, morala je da se uhvati neke ljubavne priče. Trebalo je da prihvati zadatak samo kao neku obavezu. Ša preteruje, stvarno mu je potrebna stručna pomoć. On nije za ljubavne odnose, pre bih mu preporučila neke avanture. Za izbor uzima balavice, maltene može otac da joj bude. Šta god da se desi između njih, ne raskidaju. To znači da se oboje drže rijaliti priče - završila je Kulićka za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Miona i Stanislav

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading